Hvordan bruke SketchUp pigger

January 18

Google SketchUp er et tegneprogram som ligner AutoCAD: den innrømmer brukernes å tegne 3D-bilder av bygninger og landskap, som kan brukes for å visualisere et oppsett eller opprette en brukbar blåkopi for byggeprosjekter. Hundrevis av forhåndsopprettede bygningsmaterialer er tilgjengelig for SketchUp brukernes å dataoverføre og implementere i sin design, inkludert stendere, som er lang styrene som utgjør rammen av et hus.

Instruksjoner

1 Åpne SketchUp design prosjektet. Velg komponenten Stud fra komponentbiblioteket legger til en stud i prosjektet.

2 Velg Kopier/flytt-verktøyet på verktøylinjen. Trykk "Alternativ" til et plusstegn vises over stud. Dette angir at komponenten er i kopieringsmodus og kan kopieres.

3 Klikk og dra stud langs aksen du vil det plassert; aksen består av røde, blå og grønne linjer. Skriv inn avstanden du ønsker mellom den opprinnelige stud og nye stud i boksen som vises når du flytter komponenten. For eksempel skrive "12" Hvis du vil plassere stenderne 12 inches fra hverandre. Trykk "Enter".

4 Gjenta til du har opprettet og plassert alle stenderne nødvendig for design prosjektet.

Tips og advarsler

  • Trykk "Ctrl" og "S" for å lagre arbeidet.
  • Ikke import nye pre-laget stud for hver stud i design; Dette er ikke bare unødvendig, men vil også resultere i en svært stor fil-størrelse.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com