Hva skal se etter når Shopping for bærbare datamaskiner

December 15

Hva skal se etter når Shopping for bærbare datamaskiner

En bærbar datamaskin kan bare gjøre livet enklere. Med en bærbar datamaskin du kan være koblet overalt går du, fra stua til halvveis over hele verden. Bestemme hvilken bærbar PC er riktig for deg kan virke overveldende. Vite hva du skal se etter når shopping for en bærbar PC kan gjøre et komplisert Kjøp mye enklere.

Batterilevetid

Batteriets levetid er avgjørende for en bærbar PC. Se på hvor lenge batteriet vil vare. Mindre laptop, jo lavere batteriet vil trolig bli brukt. Større skjerm og avanserte prosessorer pleier å bruke batteristrøm raskere. Noen bærbare datamaskiner inkluderer mer enn én måte å lade et batteri eller tillate ekstrabatterier kjøpt og lett byttes. Andre bærbare datamaskiner har uttakbare batterier. Hvis lang batterilevetid er en prioritet, se etter en bærbar PC som blir drevet mange timer og kan lades raskt.

Design

En bærbar PC kan være en betydelig investering. For å beskytte at investeringer, se etter en slitesterk bærbar PC med solid materiale som aluminium. En annen design vurdering er skjermstørrelsen. "PC World" tilordner bærbare datamaskiner til en av fire kategorier avhengig av størrelse. De minste bærbare har 6 - til 10-tommers skjermer mens større bærbare funksjonen 16 - til 18-tommers skjermer. Vanligvis betyr en mindre skjerm laptop er lettere, lettere å bære og varer lenger på en batterilading, men det kan også bety mindre datakraft. Vurder hva du vil bruke den bærbare datamaskinen til å utføre. Hvis den bærbare datamaskinen er bare et supplement til et større skrivebord, være en mindre modell passer for bare tekstbehandling eller Web-surfing tilstrekkelig.

Databehandling evne

Hastighet og minne er to ekstra hensyn når du handler en bærbar PC. Grafiske designere og video og foto redaktører må en bærbar PC med mer databehandling evne enn noen som trenger bare Internett-tilgang og noen programmer. Databehandling evne kan vurderes ved å se på prosessoren og minnet i datamaskinen. Mer avansert prosessoren, jo mer du kan gjøre med laptop. Minnet kan også påvirke hastigheten på datamaskinen og er viktig når du vurderer hvor mange programmer du kjører på datamaskinen samtidig.

Funksjoner og programmer

Bærbare datamaskiner har en rekke funksjoner og programmer for aktiviteter og underholdning. Igjen, tenk på hva du vil gjøre med den bærbare datamaskinen og se på de bærbare PC som tilbyr disse funksjonene. For eksempel, hvis du planlegger å bruke datamaskinen til å se streaming video, se på modeller med høyere-end grafikk og kanskje en Blu-ray-stasjon. En annen viktig faktor i shopping for en bærbar PC er oppgradere evne. Se hvor enkelt det er å legge til minne og programmer til laptop nedover veien.

Lagring

En laptop harddisken bestemmer hvor mye lagringsplass har for filer, spill, musikk og mer. Mindre bærbare datamaskiner som netbooks har vanligvis 250 gigabyte mens større bærbare vil ha 500 GB lagringsplass eller mer. Tenk på hvor mange programmer og hvor mye data du vil laptop å holde. Videoer og bilder vil ta opp mer plass enn andre typer filer. Optiske stasjoner presenterer et annet lagringsalternativ for bærbare datamaskiner. Disse inkluderer CD, DVD og Blu-ray-spillere som kan lese og muligens også posten. Optiske stasjoner kan legge vekt en bærbar PC. Hvis ser for en mindre og lettere-modell, kan du vurdere å utelate en optisk stasjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com