Hvordan Program en Uniden BC895XLT skanner for EDACS

April 7

Uniden Bearcat linjen skannere kan du programmet i beredskap frekvenser som faller inn i forbedret Digital Access kommunikasjonssystem, eller EDACS. Uniden BC895XLT er en av disse skannerne som kan kjøpt og installert i ditt hjem eller kjøretøy å holde deg oppdatert når det kommer til krisesituasjoner i ditt område. Lagrer EDACS frekvenser i samfunnet til skanneren, vil du bli varslet hver gang det er en nødsituasjon kommunikasjon i nærheten.

Instruksjoner

• Trykk på "Manuell"-knappen på skanneren for å stoppe automatisk skanning. Skanneren vil stoppe på siste frekvens var på. Bruk tastaturet på høyre side av kontrollpanelet til å angi et kanalnummer du bruker til å lagre en frekvens. BC895XLT kan lagre opptil 300 kanaler. Når du har valgt din kanal, trykk på "Manuell".

• Finn en liste over emergency frekvenser i ditt område. Dette kan gjøres ved rådgivning starter veiledningen som fulgte med skanneren eller søker i frekvens-databasen på RadioReference (se ressurser). Skriv ned de EDACS frekvensene som du vil lagre i skannerens minnet.

• Bruk tastaturet til å angi første frekvenser du vil lagre. Trykk hver knapp uten å holde det ned og ta desimaltegnet i riktig posisjon eller frekvensen vil ikke bli plukket opp av skanneren. Sjekk på skjermen for å sikre frekvensen var skrevet riktig og trykk "E" for å lagre den.

• Gjenta denne prosessen for hver EDACS frekvens du vil lagre. Når ferdig, kan du enten Trykk på "Manuell"-knappen etterfulgt av kanalnummeret å lytte til en frekvens, eller trykk på "Scan" for å søke gjennom dine programmert frekvenser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com