Hvordan du kobler en TiVo stasjon til en PC

March 19

Hvordan du kobler en TiVo stasjon til en PC

TiVo er en frittstående digital videoopptaker kan kjøpe, utenfor din nåværende kabel og satellitt-leverandør. Med enheten koblet til kabel/satellittmottaker, kjører video og audio feed direkte i TiVo-boksen, slik at du kan spille inn innhold på den innebygde harddisken. Når programmeringen er lagret på harddisken, har du muligheten til å se den når som helst i fremtiden. Selv om TiVo vanligvis kroker opp til en TV, kan du koble den til en PC med en TV-mottaker installert.

Instruksjoner

• Installere TV-mottakerkort til PCen, hvis den ikke allerede har en. Disse enhetene finnes i både interne og eksterne moduser. En innebygd kort må settes inn i en åpen PCI-kortplass på innsiden av datamaskinen, mens et eksternt kort kobles direkte til en USB-port på datamaskinen. Når kortet er installert, kan du laste opp alle drivere og programvare som leveres med TV-tuner.

• Koble RCA audio/video-kabler til "Video Out" tilkoblingsporter på TiVo mottakeren. Disse portene er røde, hvite og gule, så pass på at kabelen er farger samsvarer med fargene av portene.

• Koble andre endene av kablene til "Video In"-porter på PC-TV tunerkort.

• Makt på TiVo mottaker, deretter laster programvare installert med TV-tuner-kort på datamaskinen. Vent programvare lastes på skjermen og TiVo innholdet vises i programmets visningsområdet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com