Fakta om Hybrid elektriske biler

November 22

Fakta om Hybrid elektriske biler

Mens gass-drevne biler levere fart og styrke og elektriske biler spesialister på effektivitet, finne hybridbiler en middelvei. Hybridbiler er en miljøvennlig transport som bruker teknologien for både bensin og elektriske biler.

Søkemotor

Hybridbiler bruke en tradisjonell gass-drevet motor med et oppladbart elektrisk kilde til å kjøre. Dette hjelper bilens datasystem å trekke strøm fra to kilder samtidig minimere nonrenewable ressursbruk.

Effektivitet

Siden de bruker mindre bensin for å kjøre, får noen hybridbiler 40-50 miles per gallon når du kjører i byen eller på motorveien.

Strøm

Hybride motorer er kraftigere enn strengt elektriske, men de gir ikke kraft og akselerasjon av beste gass-drevet motorer.

Tilgjengelighet

Valg av bilmodeller tilgjengelig med en hybrid-motor vokser, men likevel er ikke så stor som for gass-drevne biler. Mange kjente merker som Toyota, Honda, Ford og Chevrolet nå gjøre hybridbiler.

Kostnader

Mens mange hybridbiler først koste mer enn sine tradisjonelle gass-drevet kolleger, de spare penger på drivstoffkostnader og redusere utslipp.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com