TV omformer informasjon

April 14

TV omformer informasjon

TV konverter bokser er digital TV kortenheter for å konvertere digital kringkasting TV signaler til analoge signaler for avspilling. Konverter bokser er nødvendig for å få et bilde på en analog TV. Mer nylig produsert integrert sett har en innebygd interne omformer.

Funksjoner

Noen TV konverter bokser også fungere som digitale video-opptakere (DVRs) som kan spille planlagte programmer for senere visning. Vanlige funksjonene i boksene inkluderer en antenne-tuner og en signalstyrkeindikatoren. De kan inneholde kommandoen fjernkontrollalternativene for eksempel volum og kanal endring.

HD

TV konverter bokser kan få både standard og High Definition (HD) signaler, selv om de konvertere HD-signaler til standarddefinisjon. Du kan motta HD-signaler som de er ved å få en integrert sett eller digital kabeltjeneste.

Digital-TV overgang

Konverter bokser fikk oppmerksomhet da den amerikanske regjeringen forpliktet til en mandat konvertering av alle kringkastingssignaler fra analog til digital. Regjeringen produsert $40 "kuponger" for å hjelpe folk med å kjøpe en omformer boksen, forlate spesifikasjoner for en kupong-kvalifiserte Konverter boks (CECB) å bli utviklet av National telekommunikasjon og Information Administration (NTIA.) Konverteringen fant sted på 12 juni 2009. NTIA rapporterer at i desember 2009 alle innløst kuponger hadde blitt behandlet med overskudd i kupong budsjettet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com