Hvor å fastsette koaksial kabel porter

December 16

Hvor å fastsette koaksial kabel porter

Koaksialkabel tilkoblingsporter er eldre tilkoblinger brukes på TV-systemer og andre audio/video-enheter. Selv om det gir en av de laveste videokvalitet signal overføringene, er det en enkelt kabel for tilkobling i stedet for de fleste andre lyd-/ hook-ups som krever to eller flere kabler. Hvis imidlertid koaksialkabel porten er skadet eller TVEN mottar ikke lyd-/ signalet fra tilkoblingen, må du løse problemet for å begynne å motta programmering signalet igjen.

Instruksjoner

• Rengjør av omkringliggende tilkoblingen av koaksial porten med en fuktig klut. Hvis denne tilkoblingen er skitten, skal kabelen ikke riktig koble til porten til å sende lyd/video-signal.

• Spray komprimert luft til forbindelsen port (hvis det er en kvinnelig port på maskinvaren). Det er mulig for støv og annet rusk å bli sittende fast i dette området. Hvis rusk sitter fast inne forbindelsen, lyd/video overføring er ikke til å utføre riktig. Sprøyting trykkluft fjerner gunk fra indre av tilkoblingen.

• Se over metall pin inne forbindelsen port (hvis det er en mannlig port). Hvis PIN-koden er bøyd du trenger å rette det, ellers er det ikke inn kvinnelige koaksialkabel forbindelsen port. Bruk de nål nebbtangen til dette.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com