Hvordan du kobler en høyttalerledningen til en Jack

December 17

Hvordan du kobler en høyttalerledningen til en Jack

Hjem lydsystemer kan bringe underholdning som filmer, TV og musikk til liv. Kabling et hjemmelydsystem er ikke vanskelig, men plasseringen kan kreve noen ekspertråd å optimalisere lydkvaliteten. Mange systemer er blanding-og-sammenlign, hvor mange komponenter fra forskjellige produsenter. Dette kan gjøre sette opp et system vanskelig, som enkelte systemer bruker ulike typer koblinger. Ledninger høyttalerne med standard høyttalerledningen en jack, men er ikke vanskelig. Denne aktiviteten kan fullføres med noen få enkle verktøy og adaptere.

Instruksjoner

Koble høyttalerledningen RCA-lydkabler

• Stripe ca 1/2 tommers wire fra hver høyttalerledningen på begge sider. Dette sted på slutten av hver ledning til wire strippere, presse det avkledt håndtakene sammen, så trekke stripper fra ledningen for å fjerne wire isolasjon.

• Klipp opp de røde og hvite kontaktene fra den ene enden av RCA-kabel med wire cutters.

• Stripe ca 1/2 tommers isolasjon fra det kutte slutten av RCA kabler med wire strippere.

• Vri den røde (+)-høyttaleren wire tett til RCA-kabelen som var røde pluggen slutten. Følg ledningen til den uklippet RCA-kontakten for å kontrollere tidligere kobling farge. Ledningen med den røde pluggen på uncut slutten er det korrekt koble den røde høyttalerledningen på kuttet og strippet slutten.

• Tvinn svart eller sølv (-) høyttalerledningen tett til RCA-kabelen som var hvit kontakt slutten. Igjen, kontrollere farge ved å følge ledningene til uncut RCA-kontaktendene.

• Dekk nylig skjøtes forbindelse med elektriske tape. Skjær et 5 - til 6-tommers stykke elektriske tape, og starter på hver side av skjøte, legge båndet til wire isolasjon. Dekke skjøte innpakning kassetten tett RPC_C_AUTHN_LEVEL_PKT_PRIVACY, arbeider ned ledningen til skjøte dekkes, fortsetter å bryte med båndet til motsatt side av skjøte dekkes og tape ender på den motsatte siden wire isolasjon. Høyttalerledningen kan nå kobles til en høyttaler og klar til bruk med RCA-kompatible tilkobling.

Koble høyttalerledningen til en 3,5 mm Jack

• Følg fremgangsmåten ovenfor for å knytte høyttalerledningen til en RCA-kabel.

• Koble RCA kabler til RCA å 3.5 mm plugg adapter. Mannlige og kvinnelige RCA-kontakter er fargekodet. Bare koble den røde pluggen til rød mottaket, så koble hvite pluggen til hvit mottaket.

• Koble 3,5 mm jack til enhver kompatibel plugg. Kabelendene høyttaler kan nå kobles til en høyttaler og ledninger vil kunne motta signaler fra kontakten.

Tips og advarsler

  • Noen høyttaler og lyd systemer kontakter er proprietær og krever spesielle adaptere bruke forskjellige produsentens utstyr. Sjekk systemet for kompatibilitet før følge fremgangsmåten ovenfor eller kutte noen ledninger.
  • Noen selgere bære adaptere med høyttalerledningen på én ende og en RCA-kontakten på den andre. Denne typen kort kan være best for dine behov. Følg produsentens spesifikasjoner for å avgjøre hvilken metode som er best for deg.
  • Aldri kutt eller arbeide med ledninger mens de er drevet. Sørg for å koble høyttalerkablene fra noen høyttalere og fjerne RCA-kabler og kontakter fra deres beholdere før du følger fremgangsmåten ovenfor.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com