Hvordan kjøpe en brukt bil fra en Person

May 8

Hvordan kjøpe en brukt bil fra en Person

Ta til høyre trinnene når du kjøper en brukt bil og beskytte deg fra å kjøpe en sitron. Den største forskjellen mellom å kjøpe en brukt bil fra en forhandler og et individ er at generelt bruktbil blir kjøpt fra en privat fest ikke dekkes en garanti. Fullfører en grundig inspeksjon av bilen og transacting salg riktig er bare to av tingene du trenger å vite når du kjøper en bil fra en privat fest.

Instruksjoner

• Bestem hvilken type bil du ønsker å kjøpe og søke gjennom annonser i aviser, tidsskrifter og på Internett. Det er mange nettsteder som er viet til å kjøpe brukte biler fra private fester. Forskning forbruker bil guider, vurderinger og fora for å oppdage sikkerhetsvurderinger, problemer og lovsanger om bilen du vurderer å kjøpe.

• Gå til nettsteder som Edmunds.com eller Kelley blå bok nettsiden på Kbb.com og finne ut hva du kan forvente å betale for bilen i dagens marked. Disse nettstedene ta statistisk informasjon om salg av biler i ditt område og gi deg en klar idé om prisen bør du forvente å betale.

• Ring selgeren og bekrefte informasjonen i annonsen. Kontroller at salgsprisen, kjørelengde, tilstand, eier historie og vedlikeholdslogg til tilfredshet.

• Sette opp en avtale med selgeren trygt og gjensidig fordelaktig. Vokt dere for selgere som er steinhard om møtet i et bestemt område, spesielt hvis plasseringen er i en dårlig del av byen eller hvis du føler det er et sted der andre mennesker ikke er sannsynlig å finne.

• Undersøke alle aspekter av bilen fra støtfanger til støtfanger etter beste evne. Inspiser motor, lys, blinklys, horn, støt, kroppens tilstand, vinduet og døren låser, styring, bremser systemet og hva du føler deg komfortabel inspeksjon. Aldri føle rushed når inspisere en bil. Unna kjøp hvis en selger ikke tillater deg å kontrollere bilen. Ta en bruktbil inspeksjon Sjekkliste som hjelper deg med å kontrollere bilen grundig. Dette sjekk lister kan lett finnes i bruktbil nettsteder og bil blader.

• Prøvekjøre bilen. En test-stasjonen er den mest effektive måten å inspisere en bil for mekaniske problemer og andre problemer. Sørg for å prøvekjøre bilen hele normalt støtte hastigheter og i alle vei- og været betingelser mulig. Kjøre den på flat, kupert, buede og rette veier teste kjøretøy resultatene i ulike kjøreforhold.

• Forskning VIN nummer av kjøretøyet hente kjøretøyet historie. VIN nummer av et kjøretøy finnes vanligvis på førerens side av dashbordet. Disse VIN sjekker generelt koste rundt $30 og vil avdekke noen vrak bilen har vært i samt eierskap historie. En bil som har vært eid av mange eiere for bare kort tid kan være et rødt flagg at bilen har alvorlige mekaniske problemer eller andre undisclosed problemer. Det er mange nettsteder og telefonen tjenester som forbrukere kan bruke for å få bilen historien benytter en kjøretøy VIN nummer. Carfax er en av de mest populære nettstedene bruke til dette formålet, men alle nettsteder som tilbyr denne tjenesten har tilgang til samme database og derfor selger samme informasjon. Kontroller at webområdet er et klarert område før du oppgir noen personlige og økonomiske opplysninger.

• Kjøre VIN nummer av kjøretøyet å avsløre hvis bilen var skadet i en flom, tilbakekalt eller stjålet. Dette kan gjøres gratis ved å besøke National Insurance kriminalitet Bureau nettsiden på-NICB.org, klikke kategorien "VIN sjekk" på venstre side av nettstedet og og angi bilens VIN nummer.

• Ta bilen til en mekaniker for en komplett inspeksjon. Med mindre du er en mekaniker selv, bør du alltid ta en brukt bil for en profesjonell inspeksjon før du kjøper den. Dette kan avdekke problemer og problemer bilen har du ellers har oversett. Alltid trekke undisclosed problemer mekanikeren avslører fra selgerens Prisantydning.

• Forhandle prisen på bilen. Oftest er prisen en selger spør for en bil ikke prisen han er villig til å akseptere. Hvis bilen er i tilfredsstillende stand og du er interessert i å kjøpe bilen, ta alt du har lært om bilens historie og tilstand og tilbyr selgeren hva du er villig til å betale for bilen.

• Få selgeren signere tittelen på bilen og fylle ut en faktura for salg. Bill of salg bør inkludere selgeren og kjøperens navn, adresser, telefonnumre, signaturer, datoen og prisen som bilen ble solgt på.

• Betale selgeren kjøretøyets etter regningen for salg er signert og ta bilen til din lokale Institutt for motorkjøretøyer for lisensiering og registrering.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com