Kreative måter å selge bilen

March 17

Når det gjelder tid til å selge en bil, finnes det stadig flere måter en person kan gjøre det på egen hånd. En ekstra bonus er at bruk av Internett og noen kreativitet gratis måter å nå et bredt publikum av potensielle kjøpere.

Nå et stort publikum Online

Internett er den mest tilgjengelige og effektive måten for en privatperson å sette en bil for salg til et stort publikum. Craigslist er en stor website å begynne med, som det er gratis å legge gjenstander for salg i rubrikkannonser. Et annet alternativ er å auksjonere bilen gjennom en stor nettside som eBay. En ulempe med å bruke eBay, er imidlertid at webområdet krever en $125 avgift ved å legge en oppføring, og en 12 prosent avgift er innkrevde fra den endelige salgsprisen. Dette kan resultere i tap av en betydelig del av overskuddet fra salget.

Annonse på hjul

En klassisk måte å annonsere en bil for salg er å gjøre et tegn og putte den i vinduet av bilen. En effektiv måte å fange oppmerksomheten til forbipasserende eller andre drivere er å bruke neon plakatkartong og store uthevet tekst slik at den er leselig på veien, da stoppet på rødt lys og stopp skilt. Det er viktig å inkludere den bilen, pris og kontakt informasjon på skiltet.

Donasjon

En annen god måte å kvitte seg med en gammel eller ekstra kjøretøy er å donere den til veldedighet som Frelsesarmeen. Donasjon tar stresset ut av prøver å selge bilen for kontanter, og går til en god sak. Som en bonus, kjøretøy donasjoner er fradragsberettiget opp foran og som er tilfellet med Frelsesarmeen, veldedighet betaler den tidligere eieren overskuddet fra når veldedighet selger bilen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com