Hvordan kan jeg legge et ekstra lydspor på en DVD-film?

October 31

Rippe en DVD-fil fra en plate trekker all sin informasjon - video og lyd, til én enkelt fil, kalt en ISO, eller en plateavbildningsfil. Hvis du vil redigere disse video og lyd-filer, må du dele filen ISO i separate filer. Du kan legge et ekstra lydspor på en DVD-film med nesten alle videoredigering program.

Instruksjoner

Pakke ut ISO fra DVD

1 Last ned en DVD ISO image arkiv utvinning program. Programmer som kan trekke en ISO-fil fra en DVD inkluderer DVD Decrypter og DVD Shrink. Installere ISO utvinning programmet på datamaskinen.

2 Sted DVD som du vil legge til ekstra lyd spore i DVD-stasjonen på datamaskinen og starte programmet ISO utvinning.

3 Velg den "ISO > Les"-modus i programmet ISO utvinning. Klikk på "Nedgang" eller "Backup"-knappen for å opprette en kopi av det ISO image arkiv fra platen på datamaskinen.

4 Velg mappen på harddisken som du ønsker ISO å lagre til og angi et navn for filen. Klikk "Save."

Ekstra videofiler fra ISO

5 Installere WinZIP eller WinRAR. Disse to gratis seier programmer gir en enkel metode for å trekke ut videoobjekt filer eller VOBs, fra ISOs.

6 Gå til "Start"-menyen, "Datamaskin" eller "Min datamaskin" og dobbeltklikk harddisken som inneholder ISO-filen. Naviger til mappen der filen er lagret, og høyreklikk ISO.

7 Velg "Trekke" fra menyen som vises. Alle VOB filene inne ISO trekkes og vises i samme mappe.

Konvertere VOB til AVI

8 Åpne nettleseren. Gå til Media-konvertere eller MediaConverter.

9 Klikk "Last opp fil" og deretter "Browse" i Media Converter eller bare "bla" i Media-konvertere. Finn VOB filen du vil legge til ekstra lydsporet. Hvis du leter etter den filmen, eller viktigste filen på DVD, er det nesten alltid den største filen.

10 Bruk det miste-ned menyen av "Output format" og velg "AVI", som er en video arkiv formatter akseptert i de fleste videoredigering programmer. Klikk "OK" for å konvertere filen.

11 Forlate konvertering området opp som konverteringen foregår. Når konverteringen er ferdig, vises en kobling på skjermen. Klikk nedlastingskoblingen for AVI-fil.

Legge til lyd

12 Åpne et videoredigering program på datamaskinen, for eksempel Windows Movie Maker eller iMovie. Klikk "Import" under "Fil"-menyen og finner AVI filen du konverterte. Dobbeltklikk for å legge det til programmet.

13 Klikk "Import" igjen og Finn lydsporet du vil legge til filmen i vinduet. Dobbeltklikk lyd for å legge det til programmet.

14 Trykk på knappen "Vis tidslinjen" eller tidslinjen visningen for å vise flere lydspor hvis de ikke allerede vises i videoredigering programmet.

15 Dra det AVI video arkiv du konverterte til "Video" sporet i tidslinjen. Dra lydsporet du vil legge til "Audio" spor i tidslinjen. Klikk på lydsporet og dra det til å flytte til et punkt på tidslinjen. Trykk på avspillingsknappen i forhåndsvisningsskjermen forhåndsvise videoen med ekstra lydsporet.

16 Lagre prosjektet som en filmfil. Lagre, gå til "Fil"- eller "Share"-menyen og velg "Publiser" eller "Export". Angi et navn for filmen og klikk "Publiser."


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com