Hvordan du Wire Kicker høyttalere

February 16

Hvordan du Wire Kicker høyttalere

Kicker er et amerikansk mobile audio selskap som produserer subwoofere, høyttalere, forsterkere, sub bokser, skap og signal-prosessorer. De var det første selskapet å markedsføre kvadrat subwoofere, i stedet for den tradisjonelle runde formen. Ledningsnett Kicker høyttalere er relativt enkel, deres subwoofere krever bruk av en ekstern forsterker mens sine mellomtoner og diskant ikke. Høyttaler wire måle vil variere avhengig av høyttaler, så se i håndboken.

Instruksjoner

• Koble bilen fra batteriet. Dette vil unngå noen kortslutninger.

• Koble høyttalerne til hovedenheten. Høyttalere som ikke krever en ekstern forsterker kan kobles direkte til bilens hovedenheten. Subwoofere krever en ekstern forsterker. Finn de positive og negative terminalene på høyttaleren. Koble to forskjellige høyttalerkablene til hver terminal. Kjør disse kablene til hovedenheten.

• Finn riktig positive og negative ledningene for høyttaler. Høyre høyttalerkablene bør for eksempel kobles til høyre høyttalerkablene på hovedenheten. Brukerhåndboken for hovedenheten angir hvilke høyttalerkablene brukes. Koble den positive høyttalerledningen fra Kicker høyttaleren til positive ledningen fra hovedenheten. Koble den negative høyttalerledningen fra Kicker høyttaleren til negative ledningen fra hovedenheten. Tilkoblingen skjer ved vridning to ledningene sammen og deretter innpakning forbindelse med elektriske tape.

• Koble en Kicker subwoofer til en forsterker. Subwoofere krever en ekstern forsterker. Finn de positive og negative terminalene på subwooferen. Koble to forskjellige høyttalerkablene til positive og negative terminalene. Igjen lese i håndboken for denne fastheten for modellen. Finn de positive og negative terminalene for "Høyttaler ut"-tilkoblinger på forsterkeren. Koble positive og negative ledningene til de tilsvarende terminalene på forsterkeren. Gjenta denne prosessen for hver ekstra høyttaler med en ny "høyttaler ut" terminal for hver nye tilkobling.

• Koble bilens batteri og teste høyttalerne.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com