Hvordan å finne Distributør hetten på 2001 Chevy Astro Van

November 7

Naturlig slitasje din Astro Distributør cap oppstår over tid som van aldre. Enn ukjent sprekker i Distributør cap er en av de mest oversett tegnene på skader karbon spor. I hetten er personlige kontaktpunkter som samsvarer med plasseringen av hver av tennpluggen ledninger koblet til den. Karbon bygger seg opp over tid i mellomrommene mellom hver av kontaktene. Denne handlingen i hovedsak bygger en elektrifisert bro til neste kontakten og forårsaker dobbel avfyring av kommende tennpluggen. Denne typen skader din 2001 Chevy Astro kan bare sees med dekselet fjernet.

Instruksjoner

• Løft panseret på din Chevy Astro. Stå på høyre side av motorrommet bare frem av fronten dekket.

• Finn tre tennpluggen ledningene ned på undersiden av motoren. Alle tre ledningene sitte i en horisontal linje og er laget av gummiaktig svart rør.

• Spor alle tre tennpluggen ledninger opp til toppen av motoren hvor de kommer sammen i et metall beholder braketten. Fortsette å følge tre ledningene en ekstra 2 fot til deres sluttpunkt. Ledningene kobles til en middels størrelse sylinder med en merkelig formet toppen. Dette er Distributør cap. Tre av de fire ledningene som er koblet til motsatt side av cap gå til de tre tennpluggene på passasjerens side av motoren. Fjerde ledningen kobles direkte til ignition coil i 2001 Chevy Astro van.

Tips og advarsler

  • Før du fjerner Distributør cap, unbolt negative kabelen fra batteriet med en socket skiftenøkkel. Merke din Astro tennpluggen ledninger og sin posisjon på hetten. Fjern tennpluggen ledninger og de to skruene som holder lokket på plass.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com