Bil batteri fakta

May 22

Et bilbatteri er en av komponentene som er nødvendige å lage en bil slå på og fungerer. Størrelsen og utformingen av batteriet nødvendig for et kjøretøy, avhenger av motoren spesifikasjonene for bilen. For eksempel vil et batteri som passer på en amerikanske laget SUV sannsynligvis ikke fungere på en utenlandsk kompakt bil.

Typer

Det finnes to typer bilbatterier. En SLI-batteri leverer strøm til starter, lys og tenning. Et trekkraft batteri er strømforsyningen for en elektrisk bil.

Lagring

Et batteri som må lagres skal fullt ladet og fri for korrosjon. I tillegg må det kontrolleres og lades med jevne mellomrom for å hindre tap av kraft.

Resirkulering

Fordi de fleste bilbatterier bly syre basert, er resirkulere dem et must. I en anstrengelse å oppmuntre resirkulering, belastes et innskudd når du kjøper et nytt batteri. Denne kostnaden refunderes vanligvis når det gamle batteriet tilbake til butikken.

Vedlikehold

Batteriet innlegg må renses regelmessig for å hindre korrosjon. Dette må du ta batterikablene av batteriet og stryke innlegg med et rent håndkle.

Lading

Under normale arbeider, er batteriet lades automatisk av dynamoen. Ved en feil Dynamo eller alvorlig helt utladete batterier, kan eksternt batteriladere være nødvendig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com