Hva er skjer hvis din iPod holder avskjære?

August 8

Hva er skjer hvis din iPod holder avskjære?

IPod kan kuttet under en sang eller video, eller under et program. Forskjellige årsaker føre til ulike typer kutte av--bare lyden kan forsvinne, eller du opplever plutselig klippe til en annen skjerm. For eksempel hvis iPod kutter under en sang, kan du ha bare treffer på "Pause"-knappen. Med en tom, hvit skjerm møter du en software problem. Uansett årsak, følger noen enkle feilsøkingstrinnene før du kontakter Apples kundeservice.

Hodetelefoner

Kontroller at hodetelefonene er koblet riktig hvis lyden kutter plutselig. Hvis 3,5 mm hodetelefonkontakt kommer ut selv litt, kan det gjøre lyd kutt i en eller begge hodetelefoner. Sjekk for rusk i hodetelefonutgangen, hvilke kanne forhindre en god kontakt mellom hodetelefonene og iPod.

Andre lydproblemer

Kontroller at volumet er høyt nok. Også, spesielt hvis iPod er i lommen, kontroller at du ikke har bumped knappen pause eller sove. For å sikre at lyden spilles av kontinuerlig, engasjere låsen på iPod. Musikken stopper alltid når du trekker ut hodetelefonene, og når hodetelefonene er tilbake i, du har å presse "Play" igjen.

Skjæring til hvit skjerm

En plutselig hvit skjermen når en generisk programvare feil oppstår, en i som ikke du ikke får en feilmelding. Du må tilbakestille iPod ved å slå den av og på igjen. Hvis dette skjer flere ganger, og du bruker programmet samme hver gang, kan det hende at programmet feil. Prøv å installere eller redownloading app.

Skjæring til svart skjerm

En iPod som kutt ut til en svart skjerm og ikke snu på er vanligvis strømforbruket. Vanligvis får du en advarsel om lavt batterinivå, men hvis du ikke ser på iPod når advarselen blinker, du vil savne det. Når du kobler iPod til en funksjonell stikkontakt, du kan aktivere det umiddelbart, men det er best å vente noen minutter når batteriet er svært lav. Dette gir iPod en sjanse til å gjenvinne makten fungerer normalt når du kobler den til.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com