Hvordan fjerne en 350 Chevy motor

October 20

Gitt nok tid, må selv en godt vedlikeholdt motor til slutt bygges som krever at det først fjernet fra motorrommet. Fjerne mange typer motorer kan være ganske komplisert. Heldigvis er en 350 Chevy motor en av de enkleste å fjerne det liten størrelse og enkel design.

Instruksjoner

• Frakople batteriet. Grunnen kabelen skal kobles først, etterfulgt av positiv. Grunnen kabelen kan identifiseres av det "-" symbol stemplet batterirommet ved bakken innlegget på batteriet, mens positiv kabel innlegget er identifisert med "+"-symbolet. Hvis du vil fjerne kabler, løsne enkelt mutteren på klemmen som holder kabelen til batteriet innlegget med en skiftenøkkel, og løft kabelen fra batteriet.

• Avløp og fjerne radiatoren. Vri radiator cap i retning mot klokken å fjerne det, og deretter fjerner enkelt bunnpluggen nederst på radiator med en skiftenøkkel. Løsne enkelt slangen klemmen på slutten av både øvre og nedre radiator slangene der hver slange møter radiator med en skrutrekker, så trekke slangene fra radiatoren. Fjerne to overføring kjøligere linjer som inn i bunnen av overføring med en skiftenøkkel, deretter trekke linjene fra radiatoren. Fjern fire beholde boltene som holder radiatoren på plass i motorrommet med en skiftenøkkel og løfte radiatoren av motorrommet. Det er en festeskruen på hvert hjørne av radiatoren.

• Fjern starteren og koble overføring fra maskinen. Starteren ligger mellom motoren og overføring på passasjerens side av bilen, og kan nås fra under bilen. Fjerne to boltene som holder starteren på plass med en skiftenøkkel, deretter trekke starteren mot fronten av bilen for å fjerne den.Overføring festes til baksiden av motoren via bellhousing med flere beholde bolter, som ligger rundt utsiden av bellhousing. Fjern disse boltene med en skiftenøkkel. Hvis bilen er utstyrt med automatgir, koble dreiemoment konverter fra svinghjulet. Dreiemoment konverter kan nås fra under bilen der overføring kjøttet motoren. Fire skruene holde dreiemoment konverter svinghjulet, og kan fjernes med en skiftenøkkel. Det blir nødvendig å slå regelmessig veivakselen foran motoren med en skiftenøkkel, som vil spinne svinghjulet slik at alle fire skruene kan fjernes.

• Koble motor mounts. To motoren monterer brukes til å sikre motoren på plass i motorrommet. En motor mount ligger på hver side av motoren hvor motoren møter bilens ramme. En motor mount består av to deler, en bolter til motoren og andre bolter til rammen. Disse to stykker maskene sammen og holdes på plass med en enkelt bolt som går gjennom midten av begge deler. Fjerne bolt på begge motoren monterer med en skiftenøkkel.

• Koble fra gass sammenhengen. Gass sammenhengen festes gasspedalen førerens side av forgasseren. Båndet er vanligvis holdt på plass med en liten skrue og mutter. Fjern bolten og trekke koblingen fra forgasseren å koble den.

• Koble eksos manifolder. I 350 Chevy bruker to eksos manifolder. En manifold festes til hver av de to topplokk. Manifolder holdes til topplokk med en rekke bolter. Fjern skruene med en skiftenøkkel, så trekke manifolder fra motoren. Det er ikke nødvendig å fjerne manifolder fra eksosrør.

• Knytte en motor heise til motoren etter heise produsentens instruksjoner, og løft motoren med heis mens samtidig trekke motoren mot fronten av bilen å frigjøre motoren fra overføring. Når fri, løfte motoren rett opp og ut av motorrommet å fullføre fjerningen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com