Hvordan du justerer linsene på Mitsubishi WD65909 TV

June 17

Mitsubishi WS-65909 er en bakprojisering TV som bruker tre bilde rør for å projisere et bilde på skjermen. Grønne linsen er fast, men de røde og blå linsene er justerbar. Når justeringen er perfekt, de tre separate bildene overlapper og vises som en. Når justeringen er av, kan bildet viser fargede linjer rundt objekter eller selv doble bilder. Du kan tilbakestille eller justere linsen konvergens gjennom TV-menyen.

Instruksjoner

• Trykk på "Meny"-knappen på fjernkontrollen for å vise hovedmenyen.

• Åpne "Setup"-menyen og velg "Konvergens." Skjermen kan du justere de røde og blå linsene eller tilbakestille konvergens til fabrikkinnstillingene.

• Merk "Red" eller "Blå" for å justere linsene manuelt. To trådkors mønstre vises på skjermen. En bevegelig, den andre er fast i midten av skjermen.

• Trykk av retningsknappene justere et rødt eller blått trådkors over et senter trådkors. Når det er riktig sentrert, blir et trådkors midt hvit. Trykk "Juster" justere trådkorset automatisk. Trykk "Video" å veksle mellom røde og blå. Trykk «Menu» for å lagre endringene og avslutte konvergens, eller trykk "Avbryt" for å slette endringene.

• Trykk "Lyd" for å åpne avanserte konvergens-menyen. Skjermen endres til et rutenett med 64 valgbar poeng. Flytte den på skjermen brakett med retningsbestemt tastene. Når du har nådd et punkt der bildet er justert, trykk "Enter" for å velge et punkt. Juster linjene med av retningsknappene og trykk "Video" å veksle mellom røde og blå. Linjen vises hvit når konvergens er riktig. Trykk på "Meny" eller "Hjem" for å lagre endringene og avslutte skjermbildet Avansert konvergens.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com