Hvordan du arbeider med Adobe Photoshop Chroma nøkler

July 16

Hvordan du arbeider med Adobe Photoshop Chroma nøkler

Chroma Key er en video produksjonsteknikk kjent som "blå skjerm" eller "grønn skjerm." Det har brukt ofte i filmer og TV-programmer. Prosessen innebærer å plassere en vanlig blå skjerm eller grønn skjerm bak et emne. Farget skjermen deretter slettet og malt med ønsket bakgrunnen. Chroma Key er primært en video teknikk, men du kan få samme effekt med Photoshop.

Instruksjoner

Hvordan du arbeider med Adobe Photoshop Chroma Key

1 Finn et bilde med en heldekkende bakgrunn. Alle farger vil gjøre. Finne et bilde du vil bruke til å erstatte solid bakgrunn. Lagre bildene slik at du kan arbeide med dem. Velg "fil" fra menyen og velg "åpne." Åpne både bilder i Photoshop.

2 Klikk bildet du vil bruke som erstatning bakgrunn. Dra den over bildet med heldekkende bakgrunn. Gjør dette ved å klikke erstatning bakgrunnen med musen. Hold venstre museknapp, og dra bildet til plasseringen.

Du bør ha to lag på dette punktet. Bildet du flyttet er nå på et lag merket "lag 1." Bildet med solid bakgrunn er på et lag merket "bakgrunn." Det er en lås på laget merket "bakgrunn." Dobbeltklikk låsen med musen for å låse den. Lagnavnet endres til "lag 0."

3 Klikk "lag 1" i lagpaletten og dra den under "lag 0." Bildet med solid bakgrunn er nå på topp.

4 Velg "lag 0" ved å klikke den med musen. Gå til menyen og velge "Velg" og "color området." Når pipetteverktøyet vises, klikker du den heldekkende bakgrunnen for å få en prøve. Dialogboksen "fargeområde" åpnes.

Delen av bildet du vil beholde er svart. Delen av bildet du vil erstatte er gjennomsiktig. Klikk "ok" og solid bakgrunn er valgt. Klikk Slett for å slette den merkede delen av bildet. Med solid bakgrunn slettet, er erstatte bakgrunnen på "lag 1" nå på plass.

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med ulike bakgrunner.
  • Kontroller at solid bakgrunn bare én farge. Som gjør prosessen mye enklere.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com