Hvordan kan jeg stoppe min Toyota fra røyking svart røyk?

December 14

Hvordan kan jeg stoppe min Toyota fra røyking svart røyk?

Flere forskjellige motor problemer kan være tilstede hvis eksos pipe legger ut svart røyk. I en Toyota eller annen utnytte av er svart røyk en nøkkelindikator at drivstoff/luft blandingen er ute av klask. Alle biler bruker bestemte forholdet drivstoff og luft i forbrenningskammeret; Hvis prosentandelen av drivstoff utover spesifikasjoner, blandingen er for rik og svart røyk er resultatet.

Instruksjoner

Diagnostisere svart eksos røyk

• Kontroller luftfilteret, som er en vanlig kilde av for-rik drivstoff/luft forholdet. Ta i støv grus og røyk fra veien, filteret kan komme tett og mister evnen til å passere en tilstrekkelig tilførsel av luft til forgasseren og motor. Fjern luftfilteret og, hvis det er skitten eller full av grus og/eller sand, kaste den bort.

• Inspisere forgasseren ved å fjerne luftfilteret, som rir på forgasseren. En liten rektangulær klaff kalles en choke plate fast langs over forgasser tønnen; Hvis denne platen er ordentlig lukket og kan ikke endres for å åpne med en skrutrekker eller annet verktøy, har du en fast choke plate. Platen er ikke slik at tilstrekkelig luft til forgasseren og resultatet motoren kjører for rik. Prøv WD-40 eller andre spray smøremiddel på choke plate uten det gunk som kan påvirke sin bevegelse. Hvis platen fortsatt ikke flytte eller ellers ikke åpning og lukking fritt, har en mekaniker erstatte den.

• Med bil til en hederlig garasje og har en mekaniker inspisere bensininnsprøytning systemet. Datastyrt sensorer er ansvarlig for drivstoff-injeksjon operasjonen. disse sensorene kan funksjonsfeil eller bare slutte å fungere, krever erstatning. Luftstrømmen sensor, sensor for gass og kjølevæske sensor har betydning på drivstoff/luft forholdet brent i motorens forbrenning kamre.

• Spørre mekaniker til å inspisere din vakuum regulator. Drivstoff er matet inn i motoren forbrenning kammer under press, som er kontrollert av denne enheten. Regulator kan funksjonsfeil og forårsake drivstofftrykk å stige utover angitt grenser; regulator kan også brudd, slik at drivstoff i vakuum linjen som feeds direkte inn i kammeret. Mekanikeren vil undersøke vakuum fôr linjen, teste systemet med manometer og sjekk for tilstedeværelsen av drivstoff. Regulator må byttes.

• Kjøre en trykktest på din vakuum linje. Du kan ha en vakuum lekkasje, i som rømmer fra forbrenning kamre eller vakuum linje, forårsaker at motoren skal kjøres for rik. Vakuum lekkasjer kan påvirke motorytelse på andre måter, og kan ikke repareres i din egen oppkjørsel. Har en mekanisk kjøre en vakuum test på maskinen å avgjøre om dette er kilden til problemet.

Tips og advarsler

  • Kontinuerlig og tunge svart røyk kan være et tegn på motoren brenner olje, som følge av slitte tetninger; disse problemene behandles en mekaniker.
  • Ivareta svart røyk så snart det blir tydelig. Venter for lenge å reparere dette symptomet kan føre til permanent skade til motoren; svart røyk betyr også ofte motoren kjører ikke effektivt og du er herjer drivstoff.
  • Hvis du oppdager en sterk fet lukt, ikke start motoren. Du kan ha blåst segl eller hodet pakning, da det er ikke smart å kjøre motoren. I stedet har bilen tauet til en garasje og så av en mekaniker.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com