Om sjokolade LG

May 22

LG Sjokolade linjen av telefonene introdusert sin nyeste medlem, LG VX8575, bedre kjent som det LG Sjokolade Berøring, i 2009. Berøringsskjerm telefonen, som LG kaller "den søteste LG sjokoladen ennå" for musikkelskere, har Dolby Transportabel, et system som gir ekstra klarhet til musikk. Telefonen tilbyr standard smartphone vise egenskaper som internettilgang og 3,2 megapikslers kamera og videokamera i tillegg.

Telefon

LG Sjokolade Berøring telefonen har en berøringsskjerm tastatur. Kall ved å berøre tallene på skjermen, og deretter trykke på "Send"-knappen nederst til venstre på telefonen. "Slutten" brukes til å avslutte samtaler og ligger på nederst til høyre side av telefonen.

Musikk

Det LG Sjokolade Berøring har vært primært markedsført som en musikk-telefon av LG. Telefon vise egenskaper en FM radio og en digital musikkspiller som inneholder opptil 1 GB digital musikken i telefonen er totalt 1 GB internt minne. Telefonminnet kan utvides til dobbelt så mye med bruk av en ekstra micro SD-kort. Dolby Transportabel utjevne innstillingene gir det CNET kaller "en stor musikkspiller" og "en veldig bra musikktelefonen."

Surfing og sosiale nettverk

Det LG Sjokolade Berøring har en nettleser som har tilgang til Internett via Verizon-nettverket. Det LG Sjokolade tilbyr også en "sosiale nettverk snarvei nøkkel" det innrømmer brukernes å oppdatere deres status på sosiale nettverk som Myspace, Twitter og Facebook uten tilgang til Web-leseren. Oppdateringer kan sendes via en tekst melding-menyen, som umiddelbart sender og innlegg statusoppdatering til det valgte området.

Skjerm

Det LG Sjokolade Berøring har en 3-tommers skjerm som har 262,000 fargestøtte og 400 av 240 piksler oppløsning.

Kameraet

Det LG Sjokolade Berøring har en 3.2 MP kamera og videokamera som kan holde en varierende mengde bilder eller video, avhengig av hvor mye av telefonens 1 GB internt minne som brukes av musikk. Kamera og videokamera bilder og videoer dele lagringsplass med musikk på telefonen. Flere bilder, videoer og musikk kan holdes med en mikro SD card ekspansjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com