Hvordan kan jeg overføre YouTube-videoer til min Video iPod versjon 1.3?

May 10

Selv om YouTube ikke har en funksjon som lar deg laste ned videoer direkte fra nettstedet, finnes tredjepartsprogrammer som kopiere video fra YouTube og konvertere den til spillbare formater for video iPod. Det er mange programvare programmer på markedet, men følgende freeware programmer fungere like bra. Når nedlastingen er fullført, legge til videoen til iTunes-biblioteket og synkronisere iPod til datamaskinen. YouTube video-kopiere programvare kan lastes ned fra anerkjente programvare nettsteder som Apple.com/no og Download.com.

Instruksjoner

• Last ned få Tube, som lar deg overføre både video og lyd fra YouTube ved ripping innholdet fra området. Få røret har en "Last ned"-knappen nederst i vinduet. For å laste ned en video, bare klikk video og klikk "Last ned." Starte få Tube. Programmet går direkte til YouTube.

• Last ned YouTube Downloader. Dette programmet rips YouTube-videoer som få rør, men som en tilleggsfunksjon kan du kopiere flere video samtidig. YouTube Downloader er et gratis program, og fungerer på Mac, Windows og Linux operativsystemer.

• Last ned Meep medienedlastingsprogrammet. YouTube video-kopiering programmet er gratis, og gir flere video- og lydformater. Programmet er bare tilgjengelig for PC, og kan laste ned innhold fra andre streaming nettsteder som MySpace, YouTube og DailyMotion.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com