Hvordan kan jeg fjerne flekker fra min billakk?

July 23

For bil elskere er en lys, skinnende finish på maskinen et must. Og, noen ting frustrerer denne ambisjonen mer enn en ren bil med "flekker". Mange ting kan forårsake dette, men årsaken er alltid det samme. Selve flekken vann ikke bilens Fullfør. Det er oppløst kjemikalier båret av vannet. Etter det fordamper, igjen mineraler. Det er mulig å takle problemet.

Oppløse flekker

Hvis den flekker på lakken er lys, vaske bilen med varmeste vannet du kan. Varmt vann hjelper oppløse de eksisterende mineralforekomster. Etter vask, tørk bilen grundig for å fjerne noe vann igjen på maling. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å bruke varm hvit eddik på de fargede områdene. Eddik er litt surt og løses mange vanlige mineraler som kalsium klorid. Etter behandling av de fargede områdene, vask dem ned med mildt såpevann, skyll og tørk dem med et håndkle.

Hvis den flekker vedvarer, er en rekke bil produkter spesielt utviklet for å fjerne mineral flekker. De fleste er tilgjengelig på auto deler butikker. Vær advart at noen mineral pletten fjerning bare skal brukes på glass eller chrome, og vil permanent skade lakken. Så lese programmet instruksjonene før du kjøper, og unngå å gjøre en dårlig problemet enda verre. Etter fjerner flekker, vask og tørk hele bilen og Påfør et lag med premie bilvoks. Voks fastsetter et belegg på maling og beskytter finish.

Unngå problemet

Hvis du parkerer bilen i en garasje, kan den flekker være forårsaket av mineral-laden vann drypper fra overhead betongen. Vurdere parkering på et annet sted eller opp på taket nivå.

Automatisert bilvask du ofte kan være del av farging problemet også. Hvis vask/skylling vannet "hard", vil dette føre den mineral flekker bilen opplever. Prøv å finne en bilvask som tilbyr enten en hånd eller varm luft tørker service. Noen bilvask annonsere at de har bløtt vann. Hvis det er i ditt område, vurdere å bruke det, spesielt hvis det tilbyr også en hånd tørking tjenesten også.

Hvis du vasker bilen hjemme, prøve å legge en vann Tøymykneren til vaskevann og begynne å bruke såper designet spesielt for vaske biler. Sur nedbør har også vært knyttet til forårsaker mineralforekomster å bygge opp på bilen ferdig. Hvis ditt hjem har en garasje, parkere bilen inne.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com