Hvordan erstatte en harddisk på en Dell Inspiron

August 28

Dell Inspiron er en bærbar datamaskin som tilbyr et utvalg av resultatene fra mobil databehandling til full arbeidsstasjon funksjoner avhengig av modell. Inspiron-modeller kan variere, men fremgangsmåten for å erstatte harddisken er relativt lik. Harddisken må erstattes hvis det begynner å svikte. Sviktende harddisker er ofte angitt med skrape lyder og treg lasting oppstart og generell drift og ytelsesproblemer.

Instruksjoner

1 Snu lnspiron og ta ut batteriet. Batteriet plasseringen varierer etter modell. Se etter batteri låsen på bunnen av den bærbare datamaskinen. Skyv smekklåsen til side, og pop batteriet ut. Grip siden av batteriet som dukket opp og trekke batteriet ut av sporet å fjerne den.

2 Skru på harddisken. Plasseringen av harddisken varierer etter modell, men det ligger vanligvis på én side av den bærbare datamaskinen. På mange modeller er harddisken rett under sporet. Se etter et plastdeksel langs siden ca 2,5 tommer i lengde, og Følg denne dekke til bunnen av den bærbare datamaskinen. Det skal være to skruene som holder dekselet. Fjern skruene.

3 Trekk harddisken fra bærbar PC å fjerne den. Mange Inspiron-modeller har rygger nederkant av harddisk dekselet som gjør det lett å grep og trekk. Harddisk dekselet og harddisken er én enhet.

4 Skyv den nye harddisken inn i harddisken sporet. Kontroller at skruehullene på harddisken forsiden justere med bunnen av den bærbare datamaskinen. Trykk stasjonen fast i sporet å sikre tilkoblingen til den bærbare datamaskinen.

5 Skru harddisk dekselet til laptop.

6 Skifte batteri.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com