Slik bruker Canon A570

July 14

Slik bruker Canon A570

Canon Powershot A570 er en kompakt digital kameraet tar bilder med en 7,1-megapiksel-oppløsning. Kameraet har en 2,5-tommers LCD, 4 X optisk zoom, optisk image stabilization, og ansikt oppdagelsen for at ansikter i bildet er i fokus. Hvis du har nylig kjøpt en Canon A570 eller tenker på å kjøpe en, er det enkelt å bruke kameraet.

Instruksjoner

Slå hjulet på toppen av kameraet til "Auto" å utnytte full auto modus på kameraet. Slå hjulet til ikonet passer til bildet. Innebygd scene måter inkluderer portrett (representert av et bilde av et ansikt), landskap (representert av et fjell), sport (representert av en kjører mann) og natt (representert av en mann som stod under stjerner). Motivprogrammer på kameraet vil automatisk endre kamerainnstillingene å være optimal for at situasjon. For eksempel vil i sportsmodus øke lukkerhastigheten på kameraet slik at du kan bedre ta raske bevegelser som baller og spillere og Nattmodus vil øke ISO eller film hastighet kameraet slik at du får et bedre opptak nighttime scener.

• Hold lukkerknappen halvveis ned for å fokusere på motivet. Når motivet er i fokus, trykk lukkerknappen ned helt for å ta et bilde.

• Å skyte en video, skru rullehjulet på bildet av videokameraet og trykker på utløseren. Vær oppmerksom som en video vil ta opp betydelig mer minne enn en tradisjonell bilde. Hvis du skal skyte video, kontroller at du har et stort minnekort i kameraet eller et ekstra minnekort på hånden.

• Trykk på knappen på baksiden av kameraet merket med et bilde av en blomst inn makro-modus. Makro kan du ta bilder av ting som er svært nær kameraet objektivet, som en mynt eller en bie sitter på en blomst, samtidig holde dem i fokus. Hvis du prøvde å ta samme bildet uten makro-modus, ville kameraet fokusere på noe videre fra kameralinsen i stedet for din ønsket emne.

• For å spare batteristrøm, trykk på knappen på baksiden av kameraet merket "Disp" slå av LCD-skjermen. LCD-skjermer bruker mye strøm. Ved å slå av LCD-skjermen og bruke tradisjonelle søkeren for å ramme inn bildene, kan du spare batteriet og ta flere bilder på én lading.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com