Skarp Aquos innstillinger for det beste bildet

August 6

Skarp Aquos innstillinger for det beste bildet

Konfigurering av skarp Aquos TV for en optimal seeropplevelse er basert på personlige preferanser over alt annet. Med dette i tankene, men er det noe av en plan å følge når du først konfigurerer TVen, som vil gi deg en sterk utgangspunkt for finjustering. Alltid finjustere innstillingene umiddelbart, som fabrikkoppsettet er sjelden ideelle for hjem visning.

Deaktivere OPC

Det første du vil gjøre er OPC deaktiveres. Denne innstillingen er en automatisk lysstyrke innstilt som endrer skjermens lysstyrke basert på lyset fra omgivelsene i rommet. Selv om en nyttig funksjon i teorien gjør OPC justere farge og bilde innstillingene vanskelig. Det kan også være distraherende under visning.

Backlighting og kontrastinnstillinger

Deretter Konfigurer innstillingen skjermbelysning og kontrast. Disse innstillingene styrer hvordan lyst bakgrunnsbelysningen skinner og hvor mye kontrast eksisterer mellom lyse og mørke farger på skjermen henholdsvis. Standard settes bakgrunnsbelysningen til 5, som skal endres til 16. Kontrasten er som standard satt til 30, og bør være slått 17. Dette vil resultere i bedre fargegjengivelse og mindre harde kontrast, som er lettere på øynene.

Lysstyrke, skarphet og fargetemperatur

Både lysstyrke og skarphet innstillinger er angitt til 0 som standard, og skal stå måten for tiden. Fargetemperaturen imidlertid bør endres fra "Midten" til "Lav" Fargetemperatur påvirker subtilt den generelle fargemetningen bilder. "Høy" inneholder mer gule, oransje og røde i miksen, som skaper en "varmere" bilde mens "Lav" mikser mer blå i fargen og skaper en "kjøligere" bilde. Mens "Midten" synes perfekt, kan det fortsatt gjengi noen farger hardt.

Spesialiserte innstillinger

Av skarp Aquos leveres også med flere spesielle innstillinger: aktiv kontrast, Digital bråk reduksjon, Fine bevegelse forbedret og strømsparing. Aktive kontrast aktivt endrer kontrasten innstilling i løpet av en film eller TV-show og justeres i forhold til fargene i media vise maksimal kontrast gjengivelse. Digital støyreduksjon fjerner støy fra bildet som korn, pixelization og forvrengning. Fin bevegelse ekstrautstyr reduserer Bevegelsesuskarphet i høy-action scener, mens strømsparingsmodus regulerer lysstyrke og andre funksjoner i bruk, for å minimere strømforbruket. Alle disse funksjonene skal slås av, som de redusere gjengivelsen av originale bildet.

Finjustering og hensyn

Disse innstillingene er en plan å starte, til slutt, dine personlige preferanser bestemmer hva som fungerer bra for innstillingene. Når du har angitt TV disse grunnleggende spesifikasjoner, tinker med alle innstillingene til å finjustere bildet til din personlige smak. TVen er en langsiktig investering, og få bildet helt perfekt for din smak er den beste måten å maksimere seeropplevelsen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com