Bruke datamaskinen til å koble telefonen til Internett

May 1

AT & T, Sprint og mange andre mobiltelefon leverandører tilbyr telefoner som ikke bare muligheten til å få tilgang til Internett, men kan brukes som et modem for en bærbar PC eller computer. Denne funksjonen er spesielt nyttig i tilfelle strømbrudd der du har mistet internettforbindelse eller når reiser uten gratis Wi-Fi. Så lenge du har et dataabonnement, støttet telefon og telefon signal, kan du tjore telefonen til datamaskinen når som helst.

Instruksjoner

• Se brukerhåndboken for mobiltelefonen for å kontrollere at telefonen har tethering evnen.

• Dataoverføre og installere den nødvendige programvaren, som er beskrevet i brukerhåndboken eller på webområdet for din mobiltelefon leverandøren. AT & T brukernes ville nød å dataoverføre og installere det gratis AT & T kommunikasjonssjef programvare for å koble til AT & TS trådløse nettverket. Sprint brukernes kanne dataoverføre Sprint Tilkoblingsbehandling. Start opp datamaskinen, om nødvendig.

• Starte din nødvendig programvare ved å dobbeltklikke den. Du kan vanligvis finne det under "Alle programmer" på "Start"-menyen.

• Koble telefonen til datamaskinen. Bruke en USB dataoverføring kabel eller Bluetooth, hvis telefonen og datamaskinen er Bluetooth aktivert, og du har definert Bluetooth. Se telefonens håndbok å koble enhetene.

• Koble til det trådløse nettverket via nylig installerte programvaren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com