Hvordan skjule ting på VampireFreaks

May 10

Hvordan skjule ting på VampireFreaks

VampireFreaks er et nettsamfunn og sosiale nettverk rettet for Gothic-industrielle subkulturer. Den lar fans av gothic og horror koble mellom hverandre, planlegge arrangementer og selv finne kjærligheten. Etter registrering på VampireFreaks, kan du sette opp en profil der du kan laste opp et bilde, sitere din favoritt sitat, sende en musikkspilleliste og dele liker, misliker og personlighet. I tilfelle du ikke er interessert i å dele informasjon, kan du fjerne denne delen fra profilen.

Instruksjoner

1 Klikk på koblingen VFLayouts i avsnittet "Ressurser". Dette nettstedet inneholder HTML-koder som kreves for å skjule alle profildel, delen liker, misliker delen eller miniatyr bilder.

2 Velg hvilke profildel du vil skjule og velg den delen av det fra profilen oppsett bildet på VFLayouts.

3 Se etter avsnittet "Gjøre dem forsvinne" og velg koden under den. Kopier denne koden ved å trykke "Kontroll" og "C."

4 Omdirigere Web-leseren til VampireFreaks.com og logge på kontoen VampireFreaks.

5 Klikk på "Rediger profil"-knappen på venstre menyen og finn deretter delen av profilen din som leser "profil:".

6 Lim kildekoden fra VFLayouts inn i inndelingen ved å treffe "Kontroll" og "V". For eksempel hvis du vil skjule "legge til venner" for å hindre andre i å prøve å være din venn, du vil lime inn følgende i den "profil:" delen:

< stil type = "text/css" >

.addfriend {vise: none;}

< / style >

7 Klikk på "Forberede å bli assimilert" knappen nederst på siden for å sende den oppdaterte profilen og deretter på knappen "Forpremière" å sikre kodene fungerer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com