Hvordan laste ned programvare for mobiltelefoner

May 26

Med dagens mer avansert smartphones, kan transportabel versjoner av programvare som er tilgjengelig for datamaskinens operativsystem også skaffes til mobiltelefonen. Mobil programvare for programmer som Microsoft Office, utpakking av zip-filer og Windows Media Player add-ons er tilgjengelige for full tilgjengelighet på mobilen. Du kan laste ned programvare for mobiltelefonen rett fra datamaskinen og synkronisere dem direkte til telefonen. Uansett hvilken metode du velger vil være effektive for å få jobben gjort.

Instruksjoner

• Gå til Windows Mobile online.

• Tilgang til nedlastinger-delen på Windows Mobile hjemmeside. Navigasjonen til denne delen av webområdet vises i kategoriene menyen øverst på skjermen. Velg alternativet "Nedlastinger"-kategorien og klikk på koblingen "App det opp markedet" på nedlastingssiden.

• Velg filen du vil laste ned til datamaskinen. Bla gjennom markedsplassen programmer og dobbeltklikk på programmet du vil. Kjøp programmet du ønsker og en nedlastingslink genereres for programvaren. Klikk på koblingen for nedlasting og velge for å lagre filen på datamaskinen.

• Koble telefonen til datamaskinen. Koble USB-synkroniseringskabelen til både datamaskinen og mobiltelefonen. Autokjør-vinduet vises når tilkoblingen er vellykket konfigurert og oppdaget. Velg det første alternativet oppført i Autokjør-vinduet som bør lar deg vise filmapper for telefonen.

• Flytte programmet til mobiltelefonen. Når filen mappen åpnes, kan du finne den nedlastede programvaren på harddisken. Merk filen og dra den til telefonens mapper til å flytte programmet til mobiltelefonen.

Tips og advarsler

  • Få et minnekort for programvaren. Dette vil hjelpe deg å unngå å legge så mye press på telefonens minne. Jo mer du har på telefonen minne, tregere telefonen vil kjøre. Kontroller at du har en Microsoft Live mobil konto for mobiltelefonen før du begynner å søke etter programvare og programmer du laster ned. Uten en Microsoft Live mobil konto, vil du ikke kunne tilgang alle apps i markedet.
  • Du må ha en telefon dvs Windows Mobile kompatibel. Windows Mobile fungerer som et operativsystem for smarte mobiltelefoner, hvilke er ikke en amenity at gjennomsnittlig mobiltelefonen har. Telefonen må derfor enten en PDA eller SmartPhone å kjøre programvare effektivt. Disse instruksjonene gjelder spesifikt for nedlasting mobil programvare fra Windows Mobile. Selv om andre nettsteder kan brukes til å laste ned mobil programvare, er dette nettstedet sikkert og klarert. Bare laste ned programvaren fra pålitelige websteder. Hvis du ikke har lastet ned fra et bestemt nettsted i siste, kontroller at det er anerkjent før du prøver å laste ned noe til datamaskinen eller telefon.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com