Hvordan fungerer en NASCAR brenselcelle?

May 2

Hvordan fungerer en NASCAR brenselcelle?

Hvorfor bruke en brenselcelle?

NASCAR startet med bruk av brenselceller som de var tryggere enn standard drivstofftanken. En vanlig drivstofftanken i en kollisjon vil lekke ut og muligens tenne et bål. Når du kjører på høye hastigheter og treffer veggen eller en annen bil potensialet i en eksplosjon er mye større. NASCAR begynt å ansette bruk av brenselceller.

Hva gjør en brenselcelle overlegen en bensintank?

En brenselcelle er overordnet en tank som det er forsterket med en gummi blære og skum så hvis det er en påvirkning drivstoff vil absorbere og cellen ville kollapse. NASCAR er strenge så langt hvor mye skum må brukes og hvordan cellen er konstruert. På dette notatet er det også viktig å nevne at cellen er bygget i rom eller Bafflene. Som forhindrer drivstoff sloshing rundt ved høye hastigheter. Noen ganger gjør det vanskelig for drivstoff skal fordeles ved lavere hastigheter.

Hvordan fungerer cellen?

Cellen er konstruert med en metall bolig, gummi casing og skum. Brennstoffledningen fra tanken er koblet til en tilbakeslagsventil. Tilbakeslagsventil er viktig fordi det gir drivstoff og lukkes automatisk. Cellen vil holde opp til atten gallons av drivstoff. NASCAR har kommet langt fra dager ved å kjøre med en sveiset metall tank og en t-skjorte og blå jean kledd driver.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com