2006 Toyota 4Runner klager

April 1

Ifølge-cars.com er 2006 Toyota 4Runner en sport utility kjøretøy som har en V-6 eller V-8 motoren. Den er utstyrt med enten to eller fire hjul-stasjonen. Bilen er rolig og rir greit men har dårlig drivstofføkonomi. Automotive minnes for forbrukerne rapporter at National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) mottatt 103 klager angående 2006 Toyota 4Runner.

Hastighetskontroll

Mange av klagene arkivert om 2006 Toyota 4Runner er kontroll problemer. Bilen akselererer uten driveren å trykke på gasspedal. Akselerasjonen oppstår etter stoppe bilen, mens førerens foten er fortsatt på bremsen. Motoren plutselig Ruse og stopper ikke til kjøretøyet antenning er slått av. Forbrukerne rapportering hastighet kontroll problemet relatere den til en datamaskin motoren kontroll problemet snarere enn en fast gasspedal.

Anti-Lock oppbremsing systemfeil

Svikt i den anti-bremser er rapportert klage for 2006 Toyota 4Runner. Forbrukere rapport som bremsesystemet ikke aktiveres når tråkke på gasspedalen og bilen skyter frem fra en overspenning. Svikt i den anti-bremser oppstår som oftest når kjøring på ujevnt underlag.

Drivlinje

Forbrukere rapporten som den når bilen kommer til en stopp, det er en høyt clunk og støt. Det føles som om bilen er å være bak-ended av et annet kjøretøy. Problemet starter som liten clunking men blir stadig verre over tid. Toyota eiere med dette problemet er opptatt av at bilen vil hoppe fremover og kolliderer med et kjøretøy foran seg.

Frontruten synlighet

Under nighttime kjører når gatelysene eller møtende bilens frontlykter skinne Toyotas frontruten, erfaringer driveren dobbel syn gjennom frontruten. Drivere rapportert at dobbeltsyn fører til kvalme og er forstyrrende når du prøver å kjøre.

Styring

2006 Toyota 4Runner mottatt klager styring problemer når du kjører ved lave hastigheter. Kjøretøyet svinger til høyre. Problemet er en sikkerhetsrisiko når du prøver å ta fordi driveren må over kompensere rattet kjøretøyets å gjøre sving. Drivere rapporterer at justering av styringen og roterer dekkene ikke hjelper midtstilt styringen problemet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com