Hvordan å spille inn en telefonsamtale til CD

June 29

Hvordan å spille inn en telefonsamtale til CD

Før du kan registrere en telefonsamtale til en CD, må du først en måte å få lyd fra telefonen til CD innspillingsenhet (for eksempel en CD-brenner). Denne oppgaven er gjort enkel av en enhet som kalles en telefon opptak kortet. Det er mange forskjellige typer telefon opptak adaptere. Enkelte nettverkskort er for eksempel utformet for å imøtekomme mobiltelefoner, andre til fasttelefoner. Uavhengig av type er operative grunnprinsippene vanligvis det samme.

Instruksjoner

Koble telefonen til CD-brenner

• Bruke en telefonledningen koble telefon-kontakten på telefon holderen til TEL linje-kontakten på telefonen opptak kortet, som er vanligvis merket "Å telefon."

• Koble den ene enden av en telefonledning kontakten håndsettet på selve telefonrøret. Koble den andre enden av snoren til gjenværende TEL linje kontakten på telefon opptak kortet.

• Stereopluggen slutten av stereo Y-kabelen inn telefon opptak kortets stereo Line Out jack. Koble den andre enden av kabelen, med RCA-plugger til RCA audio input kontaktene på baksiden av CD-brenneren. Den røde RCA-kontakten går i rød RCA jack; den hvite RCA-kontakten går til hvite RCA-kontakten.

Ta opp på CD

• Angi telefon opptak for å registrere modus. Dette gjøres vanligvis ved en modus-bryteren på kortet til innstillingen "Record".

• Laste inn en tom CD-R-plate i CD-brenneren.

• Sett CD-brenneren i posten ventemodus. Dette gjøres vanligvis ved samtidig å trykke "Record" pluss "Pause" på CD-brenneren.

• Ringe test. Se posten nivå måleren på CD-brenneren og Juster den etter behov. Optimalt, bør nivået sprette rundt 0 dB.

• Utfører eller svarer samtalen du vil registrere. Begynner innspillingen på CD-brenneren. Dette gjøres vanligvis ved samtidig å trykke "Record" pluss "Play" på CD-brenneren. Når samtalen er over, trykk "Stopp."

Tips og advarsler

  • I stedet for en CD-brenner, kan du også bruke datamaskinen til å registrere på samtalen. Når registrert, kan du bruke datamaskinens CD skribent for å brannsår samtalen til en CD. I dette scenariet, istedet for benytter en stereo Y-kabel til å koble telefonen opptak adapteren til en CD-brenner, bruke en standard 3,5 mm stereo male til hann kabel for å koble kortet til datamaskinen gjennom datamaskinens stereo Line In-kontakten. Du må også lydopptak programvare dugelig av innspillingen en WAV-fil med 44,1 kHz, 16-biters stereo innstillinger.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com