Hvordan diagnostisere Clutch problemer på en 98 Tacoma

August 25

Hvordan diagnostisere Clutch problemer på en 98 Tacoma

Clutch på din 1998 Toyota Tacoma presser mot den svinghjulet ved hjelp av en plate slik at motor og girkasse er koblet sammen. Dette, i sin tur kan makt til å overføres fra overføring til drivhjulene. Men fordi clutch består av friksjon materialer, vil clutch samlingen slites ut over tid. Når dette skjer, må du erstatte clutch. Men før du erstatter det, kan du feilsøke noen problemer som bekrefter et problem med clutch på din Tacoma.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din Tacoma. Se etter clutch master sylinder montert i brannmuren. Clutch master sylinder vil være en liten metall sylindrisk del med en gjennomsiktig reservoaret tank på faktiske sylinderen. Hetten på reservoaret tanken vil si "clutch flytende". Sjekk clutch væske nivå. Væske nivå bør være mellom øvre og nedre merkene på siden av reservoaret tanken. Hvis væsken er for lav, fyll tanken med DOT3 bremsevæske før det er mellom øvre og nedre merkene. Hvis clutch væsken har fått lav nok til å la luft inn i systemet, vil din Tacoma ha problemer frigjøre clutch. Når dette skjer, er det vanskelig å få lastebilen utstyr fra nøytrale, og lastebilen har en tendens til å rulle i utstyr, selv når clutchpedalen er på vei. Noen ganger, men ikke alltid, er det luft i clutch linjen som må være blødde ut når du har kronisk lav clutch væske nivåer. En profesjonell mekaniker kan blø linjen for deg. Hvis din væske er ikke lav, men lastebilen viser disse symptomene, kan det bety at enten master eller slave clutch sylindere er utslitt, og passerer væske internt.

• Sjekk for clutch glidning. Når du kjører din Tacoma, bør clutch engasjere seg jevnt og bli engasjert. Hvis du kjører og clutchen glipper, har tillater motoren å rev mens i gear, clutch platen slitt nok at du må få den erstattet. Merk at dette vil føles som om overføring glir ut av utstyr, men det er ikke. Det er clutch gli mot svinghjulet. Dette vil sannsynligvis være mer merkbare i høygir.

• Hvis du hører rikdom eller sliping støy når du trykker på clutchpedalen, angir slitte throwout betydning. Hvis din throwout betydning er tilstrekkelig slitt, bør du ha hele clutch forsamlingen erstattet.

Tips og advarsler

  • Når erstatte clutch forsamlingen, har svinghjulet sjekket og hvis det er scoret, har det dukket eller erstattet med clutch.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com