Hvordan behandle utbrukte bil luftfiltre i papirkurven

January 13

For å kjøre maksimalt krever bilens motor ren drivstoff og luft. Drivstoff system bruker en dieselfilter for å fange innskudd, rensing drivstoff før det kommer i forbrenningskammeret. Likeledes bruker motoren luft inntak systemet luftfilteret for å felle luftbårne skitt og rusk, forhindrer den fra begroing forbrenning chamber. Mens ingen produsent har kjørelengde eller klokkeslettintervall for å erstatte luftfilteret motoren, det er en god idé å inspisere det på hvert oljeskift og erstatte den hvis du kan ikke lenger se lyset gjennom filteret.

Instruksjoner

• Åpne bilens hette. Åpne samlingen luften renere. Avhengig av året, merke og modell av bilen, kan dette kreve unlatching luften renere toppen, fjerne en vingen-mutter som holder luften renere lokket på plass eller fjerne luften renere beholde skruene for å ta toppen av boksen luft.

• Løft det gamle filteret ut av luften renere forsamlingen. Heve luften renere opp slik at den blokkerer visningen av en sterk lyskilde som solen eller en butikk-lys. Hvis du ikke ser lyset passerer gjennom filteret, erstatte den.

• Sette luften renere i en plastpose, og forsegl posen for å hindre at holder skitten inne luftfilteret utkasting fra filter medium.

• Plass bag-innpakket luftfilteret i en søppelbøtte.

• Installere nye luftfilteret i baksiden av hvordan du fjernet gjengangeren ettall. Lukk luften renere forsamlingen og stenge bilens hette.

Tips og advarsler

  • Mens du bør fjerne olje og drivstoff filtre i samsvar med lokale farlig materiale disposisjon ordinanser, inneholder luftfiltre ikke farlige stoffer. Som sådan, er motor luftfiltre egnet for husholdningenes søppel fjerning. Hvis du har en vaskbar luftfilter, ikke kast det med mindre filter mediet er skadet, da du kan også behandle det på samme måte som en standard luftfilter.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com