Hvordan overføre en bok fra iTouch til tenne

May 22

Amazon tenne er en enhet du kan bruke til å vise og lese e-bøker kjøpt gjennom Amazons tenne store. Tenne tilbyr også en gratis e-bok-leser program for iPod Touch. Amazon tilbyr mer enn 700.000 e-bøker i sin Kindle store, inkludert best-selgere og nye utgivelser, og den gjennomsnittlige prisen på en Kindle e-bok er mindre enn $10. Hvis du eier både en Kindle-enhet og en iPod Touch, er det mulig å overføre en kjøpt e-bok fra iPod Touch til tenne enheten.

Instruksjoner

• Åpne en nettleser på datamaskinen, og gå til Amazons tenne store. Du finner en link til dette nettstedet i ressurser-delen i denne artikkelen. Du kan eventuelt bruke iPod Touch er safarinettleser og en tilgjengelig Wi-Fi-tilkobling til å vise dette nettstedet.

• Klikk på alternativet "Administrere din tenne" ligger nær toppen av Amazon tenne nettstedet direkte under handlekurven.

• Angi e-postadressen assosiert med Amazon Kindle-kontoen din og passordet ditt. Klikk gul "Logg på med ut sikker server".

• Bla ned til bunnen av websiden og finne avsnittet "Ordrene." Denne delen viser en liste over alle Kindle e-bøker du har kjøpt. Finn e-boken du ønsker å overføre til tenne enheten. Bruker rullegardinmenyen til høyre for boken navn, Velg tenne enheten. E-boken vil automatisk overføre til tenne enheten. Meldingen "Sendt" vises under det miste-ned menyen.

• Slå på tenne enheten. E-boken vil automatisk laste ned tenne enheten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com