Hvordan installere en USB-Port oppgradere kort

September 21

Når datamaskinen går tom for tilgjengelig USB-tilkoblinger, kan antall porter har oppgraderes med et PCI-kort. Dette kortet lysbilder direkte inn i et spor på hovedkortet, og legger til fire ekstra porter per kort. Brukere på ethvert nivå kan installere en av disse kortene med bare en skrutrekker, og det tar bare noen minutter å gjøre dette. Før du begynner, må du få oppgradere kortet, som kan kjøpes i de fleste elektronikkbutikker.

Instruksjoner

1 Slå av datamaskinen og trekk ut det. Fjern de to små skruene som holder venstre sidepanel på plass, og skyv panelet av. Sett den til side, husker å holde skruer på et trygt sted hvor de ikke får tapt.

2 Finn et PCI-spor. Disse er laget av elfenben farget plast, og ligger mot bunnen-bak på hovedkortet. Direkte bak en av de tomme plassene, fjerne dekselet og metall ved å ta ut skruen som holder den på plass, og skyve dekselet rett ut. Sett inn USB havn oppgradere kortet, bruke lett trykk til kortet lysbildene helt på plass. Sette skruen som ble fjernet, stramme det på plass for å sikre USB-kortet.

3 Skyv sidepanelet igjen, og sett to små skruer, snu dem til de føler tett. Plugg datamaskinen igjen, og slå den på. La det helt starte før du går videre til neste trinn.

4 Sett inn installasjons-CDen som fulgte med kortet. Når disken er spunnet opp, vises automatisk installasjonsveiviseren. Gå gjennom trinnene for å installere programvaren for USB-kortet. Når det er ferdig, kan veiviseren ber deg starte datamaskinen på nytt. Hvis den gjør det, gjøre det. Når programvaren er installert, er kortet klar til å brukes.

Tips og advarsler

  • En enklere alternativ til å installere en oppgradere kortet er å kjøpe en ekstern USB-hub, som deler én port i flere, ved ofringen av redusert ytelse.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com