Bruke en avstandsmåler for jakt

June 24

Jegere i alle aldre og erfaring nivåer har slått til avstandsmålere til å finne deres byttedyr. Avstandsmålere kan knyttet til en rifle å målrette saktegående dyr eller brukes på egenhånd for å speide ut mulige fuglefjell områder. Du kan bruke en avstandsmåler for å forbedre for å få spillet før du drar hjem.

Instruksjoner

Bruke en avstandsmåler for jakt

• Velg din enhet og din forstørrelse før du går inn i skogen. Nyere avstandsmåler modeller har en elektronisk skjerm som lar deg bla gjennom måling alternativer for forskjellige formål. Du kan sjekke eldre modeller ved å undersøke kjent avstander hjemme før turen.

• Skriv ned både avstandene du vil målrette og det du ser gjennom dine avstandsmåler din jakttur. Du kan forstå bevegelsesmønstre for en bestemt dyr og finne ut bedre måter å bruke din avstandsmåler ved å ta noen notater.

• Installere en jakt stå på en solid tre å få en bedre utsiktspunkt for din avstandsmåler. Du kan få bedre vinkler på hindret områder ved å sette opp et stativ flere fot over bakken.

• Zoome inn på byttet ditt og justere visuell klarhet før du fortsetter. Du må ha et klart bilde av en dyr å fastslå om det er rettferdig spill i henhold til jakt lover. Du kan finne den beste delen av dyret til målet ved å få visningen nærmeste mulig.

• Dekke din avstandsmåler i kamuflasje passer til ditt miljø. Du kan unngå varsel smart lek ved å matche dine avstandsmåler til klær du bærer. Disse dekker er tilgjengelig på de fleste Idretter butikker og gjennom Internett-forhandlere som spesialiserer seg på jakt og andre friluftsaktiviteter.

• Se etter en langtrekkende enheten når du er i markedet for en ny avstandsmåler. Avstandsmålere med en maksimal rekkevidde utover 500 verft er ideelle for jegere som ønsker større avstand av klare mål under første speideren jakt steder.

• Utføre regelmessig vedlikehold på din avstandsmåler mellom turer. Du bør bytte batterier, rengjøre og teste ut ulike funksjoner før du jakte igjen for å sikre nøyaktighet med hvert skudd.

Tips og advarsler

  • Velg mellom en pistol-montert avstandsmåler eller en frittstående enhet før du hodet ut for å jakte. Avstandsmålere som knytte til jakt rifle lar deg se målet umiddelbart før avfyring. Du kan bruke en frittstående enhet for å finne møteplasser for dyrene før jakt partiet går inn for å drepe.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com