Hva er MPG en 1996 Ford F350 7.3L diesel?

February 2

Hvis det er tre perioder i menneskehetens historie som ikke synes å gå sammen, ville de være "F-350," "7.3 liter" og "drivstoff økonomien." Det er bare ingen del av det som ikke skjelver hjernen med kognitiv dissonans. Så igjen, har Ford eiere kjent i lang tid at denne store olje-brenner kan returnere drivstoff økonomien tall like imponerende som lastebilens størrelsen.

Drivstofføkonomi

Som med de fleste store lastebiler, var F-350 unntatt fra føderale Drivstofføkonomi standarder. Det betyr at ingen EPA vurdering; men det er nok av eieren opplevelse der ute for å få en idé. Med sommer blanding brensel, de fleste rapporter et sted mellom 16 og 18 mpg, med noen så lavt som 15 og mer enn noen så høyt som 20 mpg. Vinter blanding brensel synes å slippe drivstofføkonomi av 1 eller 2 mpg, selv om andre faktorer kan være involvert, avhengig av vær og overflaten. 7.3 Powerstroke liker lave rpm og lavere hastigheter; holde det under ca 2000 rpm og bruke lyse gass innganger hvis du ser 20 mpg.

Disse lastebilene er i stand til mye mer med noen mindre modifikasjoner, skjønt. I februar 2009 kjørte Diesel Power Magazine en historie om en 7,3-liters F-350 eier som hadde brukt en bare $2000 på sin lastebil og økt sin økonomi til en vanlig 26 mpg. Kjørelengde mods inkludert en ny luftfilter, en eksos system, en 203-graders termostat, syntetisk olje i alt, en økonomi-forsterke datamaskinen Underwood, Ford-installert inaktiv hastighet kontrolleren, hard kalesjedekselet og en front fairing, og Firestone Steelflex R4S dekk. Bakre dekk lager størrelse, men frontene var litt mindre 225/75R16s å slippe fronten av to inches.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com