Hvordan installere en Boost måler

November 10

Hvordan installere en Boost måler

Løft målere brukes ofte på biler som har tvunget induksjon. De vanligste tvunget induksjon systemene er turboladere og kompressorer. En løft måler tillater føreren å se hvor mye trykket turbo eller supercharger produserer, og hjelper dem vet hvor du skal slå sin makt i den. Hvis en motor er tvunget med mye boost, kan det skade de interne komponentene. Men hvis det ikke får nok boost, er det fremdeles potensiell som ikke har ennå blitt tatt nytte av.

En løft måler faktisk måler hvor mye enkel sugeevnen vakuum linjer produserer. Disse er ikke veldig vanskelige å installere. Den vanskeligste delen av installasjonen kjører linjen sporvidden gjennom brannmuren.

Instruksjoner

• Finne en vakuum linje i motor-bukten. Dette er svart slangene kjører fra inntaket manifold til ulike komponenter. Unngå skjøting i noen av de større, men finne en egnet vakuum linje som er så liten som mulig. Bruk en skarp kniv, kuttet hele veien om linjen, slik at det er kuttet med to utsatt åpne endene. Mellom disse ender, setter du inn en "T" coupler, noe som gir deg en trykk til en ekstra linje. Sikre coupler på plass ved hjelp av små radiator klemmer på hver side.

• Fra "T" coupler, kan du koble en ny vakuum linje slange. Sikre den til kabelendene med en radiator klemme som du gjorde med de to andre forbindelser. Slange slangen mot brannmuren, og prøv å finne en inn i interiøret. Hvis det er ingen eksisterende hull hvor ledninger kjører gjennom, må du kanskje gjøre et hull for slangen med en elektrisk drill. Sett inn en gummi nippel i hullet, eller bare pakk synlige kantene med elektriske tape for å hindre dem fra piercing vakuum slangen.

• Koble den andre enden av vakuum slangen til boost måleren. Dette kan være plassert hvor som helst på dashbordet. Måle innehaver kan brukes til å montere den på "A" søyle, eller den kan plasseres på dashbordet ved siden av resten av målere. Hvis du ikke bruker en måle holder, er borrelås strimler enkelt å montere måleren på dashbordet.

• Teste hvordan øke måleren ved å slå bilen og lett turtall motoren et par ganger. Målerens lesing bør øke med motoren RPM. Siden løft målere er oppringt fra fabrikken, og rett og slett fungerer ved å måle trykket som finnes i vakuum linjer, er det ikke nødvendig å kalibrere eller justere måleren. Det vil gi en nøyaktig lesing rett fra esken.

Tips og advarsler

  • Ved boring gjennom brannmuren, holde inne sinn det ligger på den andre siden av din borekronen å unngå å forårsake skade.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com