Ville en dårlig nøytral sikkerhetsbryter gjøre det virke som en bilen er ute av gass?

August 14

Nøytral sikkerhet brytere har eksistert en stund; en naturlig bryter er en av få komponenter som kan helt deaktivere en gjennomsnittlig bil. Hvordan en kjøretøyet fungerer når nøytral sikkerheten slår feil avhenger i stor grad på hvordan det er kablet.

Hensikten og funksjonen

En NSS grunnleggende formålet er å holde bilen starter mens overføring er engasjert i noen utstyr utenom "Park" og "Nøytral"; å engasjere revers lyset; og noen ganger å fortelle motoren kontroll datamaskinen hva gear bilen er i. En grunnleggende NSS er bare en interrupter svitsj som sitter i linje mellom shifter mekanismen og starteren. Kretsen bare lukker og sender strøm til forrett når shifter er i "Park" eller "Nøytral."

Feil

En grunnleggende NSS bryter ikke tilfelle bilen til bil å opptre som har tom for gass, som det bare direkte samhandler med starteren, men realiteten er at svært få produsenter fortsatt bruke en "grunnleggende" NSS. Det er mulig at drivstoff pumpe strømforsyningen kan kjøre gjennom NSS, eller at datamaskinen bruker NSS innspill til modulerer det, men dette scenariet er ganske usannsynlig. NSS er ikke ment å drepe en kjører motor - bare for å holde den starter i utstyr.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com