T-Mobile mine Touch Android triks

April 23

T-Mobile myTouch 4G mobiltelefon inneholder en rekke triks og funksjoner. Disse triksene å utvide telefonens funksjoner. For eksempel gjør utfører en SIM Unlock prosedyre at enheten kan brukes på ulike mobile nettverk. Lær disse ulike triks å forsterke brukeren erfaring på myTouch enheten.

Låse opp

T-Mobile lar en SIM-lås på myTouch Android telefonen. Låsen hindrer deg i å bruke enheten på et annet nettverk. MyTouch Android telefonen kan imidlertid være ulåst benytter en unik opplåsingskoden. Koden er tilgjengelig fra T-Mobile eller en online låse opp koden-leverandør. Når ulåst, godtar telefonen SIM-kort fra forskjellige leverandører.

Kamera-knappen

Enheten inneholder en kamera-knappen på høyre side av telefonen. Når du trykker på knappen, åpnes programmet kameraet på skjermen i enheten. Etter å trykke på kameraknappen, kan du ta bilder og videoklipp. På kameraknappen hindrer deg i å måtte åpne programmet kameraet ved å klikke gjennom enhetens menyalternativene.

Tømme hurtigbufferen

Mens du bruker programmene som er installert på enheten myTouch, lagres dataene i en intern programbuffer. For eksempel lagres hurtigbufferen Internett bilder, redusere behovet for å laste ned bildene igjen når du besøker samme nettsted. Telefonen inneholder en funksjon som lar deg fjerne lagrede bufferen og data. Dette sletter ikke noen av dataene, for eksempel tekstmeldinger, kontakter. Det fjerner bare ut bakgrunnsdata fra telefonen.

Synkronisering

En måte å sikkerhetskopiere tekstmeldinger, kontakter og andre valgte data er å gjøre det med Windows Mobile Device Center. WMDC er et program som er innfødt til Windows. Når myTouch telefonen er koblet til en datamaskin via USB-kabelen, starter WMDC automatisk, slik at du kan velge dataene du vil holde synkronisert. Derfor, hvis telefonen blir tilbakestilt, trenger du bare å synkroniseres på nytt for å gjenopprette data.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com