Hvordan å reparere en Radiator slange

February 17

Hvordan å reparere en Radiator slange

Radiator slangen er en gummi slangen som bærer varm avkjøling væske fra motoren til radiator, der det kan være avkjølt før resirkulering tilbake til motoren. Slangen er vanligvis en fleksibel gummi slangen som har blitt formet til det bestemte programmet. Eksponering for høy varme fra motoren og kjemiske angrep fra kjølevæsken kan forårsake slangen mislykkes. Hvis dette skjer, kan ikke bilen styres til slangen er reparert eller kan føre til overoppheting av motoren. I en nødssituasjon kan slangen midlertidig oppdateres, slik at bilen kan styres kort avstand til et verksted.

Instruksjoner

• Nøye undersøke utsiden av radiator slangen for perforeringer (sprekker, hull, etc.). Hvis ingen er synlig, Sjekk kjølevæskenivået motor. Hvis det er tilstrekkelig kjølevæske (nivå er over minimumsnivå merket coolant reservoir), start motoren. Om kjølevæskenivået er lav, fylle nivået med riktig utvannet kjølevæske. Med motoren i gang, tørke utsiden av radiator slangen med en fille og se etter tilbakekomst til væske eller rømmer steam. Vær svært forsiktig med å direkte berøre varme slangen eller varme motoren komponenter.

Legg nøye merke til plasseringen av lekkasjen.

• Stoppe motoren og la den avkjøles. Fjerne kjølevæsken reservoaret lokket.

• Hvis lekkasjen er innenfor en tomme eller så av enten enden av slangen deretter koble slangen på lekker slutten. Skjær en lang nok lengde fra slutten av slangen til fjerne lekkasjen og deretter installere slangen. Erstatte kjølevæsken reservoaret lokket, start motoren og bekrefte at lekkasjen har stoppet.

• Hvis du har en radiator slange reparasjonssett, følg instruksjonene som følger med kit lekkasjen er ikke nær slutten. Noen kits består av en slange kopling og slangeklemmer, da delen lekk slange bør kuttes og de to gjenværende delene sluttet med coupler og slangeklemmer. Andre kits gir en mengde gummi lapp materiale og høy temperatur gummi sement, da slangen bør rengjøres og litt sklifri før påføring et ekstern lapp med gummi sement. Påliteligheten til en ekstern gummi lapp kan forbedres ved å plassere en slange klemme over lappen.

Erstatt kjølevæsken reservoaret lokket, start motoren og bekrefte at lekkasjen har stoppet.

• Hvis lekkasjen er ikke slutten og du ikke har et reparasjonssett, patch lekkasjen av første rengjøring helt rundt slangen i området av lekkasjen, deretter pakke flere svinger av duct tape rundt lekkasjen. Hvis du har en klemme, putte den over duct tape å forsterke oppdateringen. Erstatt kjølevæsken reservoaret lokket, start motoren og bekrefte at lekkasjen har stoppet.

Tips og advarsler

  • Regelmessig kontrollere radiator slange og erstattes hvis det viser sprengning, blemmer eller andre tegn på forringelse.
  • Holde en egnet radiator og Varmeapparat slange reparasjon kit i bilen, spesielt hvis slangene er gamle. Mange kits er spesifikke for visse diameter slangen, så du får et kit som vil fungere på din bestemt slangen diameter.
  • Holde en rull med tape, et antall motor kjølevæske væske, ugjennomtrengelig hansker, vernebriller og et utvalg av slangeklemmer i bilen nødreparasjon kit.
  • Noen produsenter produserer et produkt kalt "Redning Tape" eller noe lignende, som er en spesiell tape formulert for høy temperatur. Dette båndet er overlegen å kanalisere bånd for radiator slangen nødstilfelle reparasjoner.
  • Berør ikke varme motordeler.
  • Løsne ikke klemmer eller caps, og vil ikke kutte slanger når motoren er varm. Kjølesystemet opererer under press, og varm kjølevæske kan spray en lekkasje eller åpning. Tillat alltid motoren å avkjøle til det er bare varm å berøre før arbeidet starter kjølesystemet.
  • Begrense eksponering for kjølevæske væske ved bruk ugjennomtrengelig hansken. Beskytte øynene ved bruk vernebriller. Unngå innånding av røyken.
  • Når du fjerner deler av slange, fra slutten eller fra midten, Fjern ikke mer enn en tomme eller så. Hver slangen er støpte for å passe bestemte programmet, og forkorte slangen vil føre det understrekes, som igjen kan forårsake sprekker og feil.
  • Når stramme slangen klemmer på ustøttet slangen, være forsiktig med å strammes og crimp slangen. Stress slangen kan og opprette flere lekkasjer.
  • Ikke Kjør unødvendig med reparerte radiator slange. Når slangen er reparert, ha den erstattet så snart som mulig.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com