Hvordan å passe 18-tommers felger på en 1992 Mustang

December 26

Installere et større sett med lettmetallfelger på en 1992 Mustang er en vanlig oppgradering, spesielt hvis bilen er endret med ytelse fjæring og kraftigere motor. Større hjul ikke bare se bedre, de kan du passe bredere, lav profil dekk for en økning i håndtering. Når du installerer 18-tommers hjul på en Fox kroppen Mustang (som denne generasjonen refereres til), viktigste er å sikre at dekkene er riktig profil og vil ikke gni på karosseri.

Instruksjoner

• Finne hjulene du ønsker. Det er mange selskaper som selger hjul som passer på en ' 92 Mustang. Når du har hjulene, har riktig dekk installert på dem en profesjonell dekk butikk. For eksempel hvis du installerer 18 x 8,5-tommers hjul foran og 18 x 10-tommers hjul på baksiden, ville du bruke et 245/40-18 dekk foran og en 285/30-18 dekk på baksiden. Profilen til dekket endres imidlertid avhengig av nøyaktig bredden av hjulet du bruker.

• Parkere Mustang på flatt underlag og angi nødbremsen. Sett bilen i utstyr eller "Park" Hvis den har en automatisk girkasse. Løsne det lug vanskelige problemer på eksisterende hjul med en lug skiftenøkkel.

• Løft Mustang med et gulv jack og senke den på en jack-stand. Gjenta denne prosessen for de andre tre hjørnene av bilen til alle fire hjørnene støttes av jack står. Avslutte det lug vanskelige problemer og hjulene.

• Skyv de nye 18-tommers hjulene på hub på alle fire hjørner. Tråd på det lug vanskelige problemer for hånd og stram med lug wrench. Spinn hjulene rundt for å sikre at de ikke gjør kontakt med noen av brems eller suspensjon komponenter.

• Lavere Mustang tilbake til bakken ved først løfte det med gulvet jack og skyve jack står ut av veien. Senk bilen til bakken. Fullføre stramme det lug vanskelige problemer med en momentnøkkel til 85-105 ft-lbs.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com