Hvordan du slår på AC bak i en 2001 Chevy forstads

August 3

Bak AC var et alternativ tilgjengelig i 2001 Chevy Suburban som tillater passasjerene i baksetet av bilen til å styre separat luftkondisjonering luftstrømmen til baksiden av forstadsområdet. Compartmentalizing miljø kontrollsystemet, gir Chevy hver beboer med en mer passelig reiseopplevelse. Bakre AC kontrollene finnes i tre forskjellige kontrollpaneler, to foran og én bak. Hele AC systemet må være operative før bak AC. alle som kan operere miljø kontrollene i en 2001 Chevy Suburban kan slå på baksiden AC.

Instruksjoner

• Aktivere 2001 Chevy Suburban's AC system med front-kontrollpanelet i midten av dashbordet. Først slå temperatur knotten til ønsket temperatur og trykk knappen AC aktivere AC.

• Drei knotten i overhead bakre AC-kontrollpanelet, ligger i sentrum av overhead konsollen mellom forsetene, til venstre slik at "bakre" er valgt.

• Drei knotten på bakre konsollen bak AC kontrollpanelet til ønsket fan innstillingen og temperaturen å kontrollere bak AC. Dette panelet er plassert på baksiden av midtkonsollen, montert mellom driver og passasjer seter.

Tips og advarsler

  • Du kan også kontrollere bak AC overhead bakre AC kontrollpanelet ved å sette den til ønsket viftehastighet i stedet for å slå den "bakre" innstillingen. Dette er nyttig hvis du har små barn bak på den Suburban som kan ikke forstå hvordan du best for å kontrollere bak AC. ellers, er det best å gi kontroll av baksiden AC til baksetet passasjerer som beskrevet i disse trinnene, siden de vet best hva bakre aircondition er ønskelig i bakre sittegruppe.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com