Hvor å hekte en parabolantenne hjemme

September 18

Hvor å hekte en parabolantenne hjemme

Installere et satellitt TV-system er mer utfordrende enn det kan se ut. Hovedgrunnen til dette er at når installere parabolen. Det må monteres sted på hjemmet, som krever bore permanent hull. Parabolen må også justert riktig for å peke på riktig satellittene mer enn 26 000 miles unna. Når riktig installert, resten er bare tilkoblinger: parabolen med mottakere og mottakere til TV. Hvis du fortsetter med DIY satellitt installasjon, er det best å ha noe av en elektronikk bakgrunn, samt en assistent for å.

Instruksjoner

Forarbeidet

• Koble en satellittmottaker til en TV. Finn RCA audio/video-porter på baksiden av mottakeren; disse vil være gul, rød og hvit. Ettall sette av ender av lyd/video RCA kabler inn disse portene, og koble andre endene til identiske RCA-porter på baksiden av TV.

• Angi TVs video for å motta signal fra satellitt-mottaker. Gjør dette varierer etter TV-merke, men modus kan vanligvis bli forskjøvet ved å trykke på "kilde", "input" eller "tv/video"-knappen på fjernkontrollen for TVs. Sjekk brukerhåndboken TV for mer detaljer på skjermmodi hvis det oppstår problemer.

• Gå til første installasjon menyen ved hjelp av satellitt-mottaker fjernkontroll. Angi zip-kode når du blir spurt. Mottakeren vil gi to tall: høyde og asimut. Dette er koordinatene som parabolen må settes til å motta signaler fra satellitter i verdensrommet, mer enn 26 000 miles unna.

• Gjenta trinn 1 og 2 for alle gjenværende TV og mottakere som kobles til systemet.

Monter parabolen

• Finn en utendørs sted å montere parabolen. Dette bør ideelt sett være sted høyt opp og fra folk eller ting som kan avbryte i dish signal. Bruke kompass, bestemme retningen satellitten kommer fra (det vil være mot sør). Asimut lesing fra satelittmottaker tilsvarer grader på kompasset. Retten må installeres med noe blokkerer sin siktlinje til satellitten; Dette inkluderer trær, kraftledninger og bygninger.

• Pilot borehull i overflaten som monteringsbraketten er å bli installert. Deretter plasserer på festebraketten over hullene og sikre det på plass med vedlagte skruene. Skyv montering pole i braketten og boltene på braketten til holde stangen på plass.

• Juster høyden på i dish monteringsbrakett (ikke å forveksles med Polens monteringsbraketten) til havet fra satelittmottaker. Stramme bolten for å feste braketten høyde. Skru den runde delen av retten til braketten med inkludert skruene.

• Finn koaksial utgangene på LNB. Disse vil være sylindriske metall porter med skruen tråder rundt på siden og en pin-størrelse hull i midten. Sett inn nålen fra midten av koaksialkabelen i hullet på koaksial inngang, så stramme koblingen for å sikre det på plass. Gjenta for eventuelle gjenværende LNBs. tråden andre endene av ledningene koaksiale nedover armen av parabolen.

• Sikre LNB med armen av retten med en medfølgende skrue. Knytt deretter denne armen til braketten (eller den runde delen, avhengig av retten), bruker inkludert skruene. Endelig Skyv hele fatet over montering Polen, og peker mot asimut som identifiserte tidligere. Sikre parabol på plass ved å stramme skruene på braketten.

Ledninger

• Installere satellitt splitter. Splitter finnes utenfor hjemmet i et område der det er praktisk å alle TV-apparater du ønsker å koble samt parabolen. Borehull pilot for skruer og sikre splitteren på en veggen med skruene som følger.

• Kjøre RG-6 koaksial kabel parabolen-splitteren og koble hver av dem til inngangene på splitter. Det spiller ingen rolle som kobles til hvilken port i de fleste tilfeller (i tilfeller der den gjør det vil være notasjoner LNB og oppdelingen som er lett identifiseres).

• Koble en RG-6 koaksialkabel til en av utgangene på splitter. Installere en koaksialkabel per TV du vil koble (en DVR krever to ledninger direkte fra splitter).

• Bore hull fra innsiden hjemmet bringe i RG-6 koaksial kabel. Bestemme raskest fra satellittmottakeren yttervegg. Så, like over baseboard, bore gjennom veggen med litt mur, til bore passerer på utsiden av hjemmet. Dette gjør i alle rom har TV.

• Kjør RG-6 koaksialkabler koblet til delelinjene gjennom forborede hullene direkte til satellittmottakere. Bruk satellitten port (DVRs har to satellitt porter).

• Reparer begge sider av noen vegger med boret hull for kabel. Klem fuger fast, og fylle opp hullet på innsiden av hjemmet, så rundt kanten av hullet til hullet er helt skjult av caulk. Gjenta på utsiden, gjenta denne prosessen for alle hull.

Tips og advarsler

  • Når du installerer en ny rett, alltid installere en multi-LNB (lav støy blokk omformer) rett. Dette vil tillate to eller flere TV kobles til systemet uten fremtidige oppgraderinger. Selv om bare kobler til en TV, er det fortsatt en god idé for fremtidig bruk.
  • Satellitt-TV-systemer krever en bestemt type satellitt splitter. For å sikre best mulig optimal ytelse, er det alltid anbefalt å kjøpe splitter satellitt direkte fra, eller fra et selskap autorisert av, satellitt-leverandøren. Andre splitters kan ikke arbeide med alle.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com