Megapixel vs minnekort

May 18

Megapixel vs minnekort

Av digital fotografering kommer også inntrufne av mange teknologiske termer. "Megapixel" og "minnekort" er begge vanlige vokabular ord i digital fotografering som ofte kan bli forvirret. "Megapiksler" refererer til denne oppløsningen for et bilde mens minnekort er enhetene i hvilket kamera å ta bilder. Selv om de to begrepene kan være vanskelig for noen å tyde, vil kjenne sine grunnleggende funksjoner hjelpe forbrukere fortelle to fra hverandre.

Megapiksler

Piksler, eller "bildeelementer," er prikkene som utgjør de digitale bildene. Antallet megapiksler et kamera med viser av piksler horisontalt multiplisert med vertikale piksler. Det er en vanlig misforståelse at jo mer megapiksler en kameraet har, jo høyere kvaliteten på sine bilder blir. Dette er ikke tilfelle, som megapiksler bare refererer til størrelsen på et bilde. Kameraets sensor er hva er ansvarlig for detaljer og farger i et digitalt bilde.

Minnekort

Det finnes en rekke minnekort i tilværelsen for mange typer elektronikk. I kameraer er SD (sikre digital) og compact flash-kort de vanligste hukommelse card. Eldre kameramodeller bruke andre typer minnekort, for eksempel XD-kort; men sikre digital og kompakt glimtet er den nye bransjestandarden.

Megapiksler påvirker minnekort

Antallet megapiksler et kamera har direkte påvirker antall bilder et minnekort kan holde. For eksempel vil en 8 GB minnekort i en 10-megapixel kameraet holde 3080 bilder. Hvis samme minnekortet brukes i en 20-megapixel kameraet, vil det holde 1,540 bilder.

Undersøke kameraet spesifikasjoner

Kameraet kjøpere og eiere kan finne ut hva slags minnekort megapiksler er på kameraet ved å deres eiere håndbok eller elektroniske ressurser. I kameraet brukerhåndbøker, du finner megapiksler og minne korttyper i avsnittet spesifikasjoner.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com