Slik kjører surroundhøyttalere i et byhus

March 20

Slik kjører surroundhøyttalere i et byhus

Bor i et byhus kan begrense muligheten til å både installere og bruke surroundlydsystemer. Med mindre du eier ditt byhus, må du få tillatelse fra utleier eller eier få endringene nødvendig å hardwire en system. Du må også vurdere dine naboer. Rekkehus dele minst en vegg med en tilstøtende enhet, og støy som forårsakes av et surroundlydsystem kan være uutholdelig for din neste. Begge begrensninger kan unngås ved å velge en trådløs surround lyd system og plassere høyttalerne i områder som ikke ta dem med i direkte kontakt med en tilstøtende vegg.

Instruksjoner

Senderen og høyttaler konfigurasjon

• Bestemme hvilke veggen du deler med din nabo. Hvis denne veggen er i samme rom som du installerer surroundlyd i, må du ordne din TV og møbler slik at ingen av foredragsholderne vil komme i kontakt med tilstøtende veggen. Ideelt sett plasseres TV på veggen som er enten til venstre eller høyre i tilstøtende veggen, slik at når du installerer høyttalerne, verken fremover eller bakre høyttalerne er direkte overfor eller kommer i kontakt med tilstøtende veggen.

• Kontroller at det ikke er TV eller andre elektroniske komponenter du vil arbeide med. Hvis TV-apparatet ikke er koblet til satellitt eller kabel, er senderen kablet til høyre og venstre (rød og gul) audiokabel TV. Hvis satellitt eller kabel er installert og har tilgjengelig høyre- og lydporter, installere senderen der. Hvis portene ikke er tilgjengelig, kan du koble senderen til TV.

• Primær eller sentrale kanalen høyttaleren skal plasseres direkte under eller på TV. Ideelt er under TV.

• De to fremre høyttalerne må plasseres på øret nivå, eller litt nedenfor, foran av seere. Plass disse høyttalerne nær senderen for å unngå lange ledninger.

• Subwooferen kan plasseres hvor som helst i rommet.

• Montere de bakre høyttalerstativer og fest høyttalerne. Bakre høyttalerne skal plasseres bak og vinklet mot lyttere.

Installere høyttalere

• Wire alle men bakre høyttalerne inn surround lyd senderen. Disse høyttalerne få signal og makt gjennom senderen.

• Bakhøyttalere koble til systemet via en sender som installeres enten i høyttaleren eller sitter utenfor høyttaleren. Hvis modellen har eksterne sendere, må du installere høy kvalitet lithium-batterier. Hvis modellen har interne sendere, må du enten installere høy kvalitet lithium batterier i høyttaler mount eller koble høyttaler direkte til veggen.

• Slå opp TV og surround lyd system og teste volumet. Bruk fjernkontrollen som følger med enheten for å justere individuelle høyttalervolumet. Hvis bakhøyttalere ikke fungerer, noe blokkerer signalet og du må justere eksterne senderen eller høyttaleren selv.

Tips og advarsler

  • Merk av for før du forlater butikken for å se om du må kjøpe en ekstra ledninger for installasjon.
  • Trådløse bakhøyttalere vil tappe et batteri i 5 til 10 timene av bruk, så det anbefales at disse høyttalerne kobles direkte til en strømkilde.
  • Hvis du ikke eier din byhus og endringer, for eksempel installere hyller er fortsatt nødvendig, får tillatelse fra utleier før du begynner. Du kan bli holdt økonomisk ansvarlig for å lage uautoriserte endringer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com