Hvordan spore en mobiltelefon Signal

August 13

Hvis du har noen gang mistet en mobiltelefon og ønsket å vite hvordan å spore signalet, det er egentlig ikke så vanskelig som du kanskje tror. Bruke GPS-teknologi som en mobiltelefon sender ut et signal selv om det er i standby-modus, kan som betyr at signalet spores. I noen tilfeller kan du trenger hjelp fra telefonselskapet, i andre tilfeller må du kanskje hjelp fra et spesialisert stykke programvare.

Instruksjoner

• Triangulere signalet. Dette vil kreve en tekniker fra telefonselskapet som kan sammenligne signalstyrke mellom tre forskjellige mobiltelefon tårnene. Koble denne informasjonen til et stykke programvare som bestemmer plasseringen av telefonen. Denne metoden er bare nøyaktig ca 100 meter.

• Ta kontakt med telefonselskapet å se hvis telefonen er utstyrt med e911. Noen av det smart telefonene etter 2007 har et innebygd system som gir plasseringen av den som ringer når som helst en 911 anrop er gjort. Telefonselskapet kan gjøre disse overføre alt om telefonen er på eller ikke. Hvis du har kan denne funksjonen aktivert du be din mobiloperatør spore signalet og finne ut hvor telefonen er.

• Installere gratis programvare fra mologogo.com og som gjør telefonen til en GPS sporingsenhet. Hvis du trenger å spore signaler fra telefonen, kan bare logge på kontoen din og du finne ut nøyaktig hvor telefonen er.

• Installere Mobile Spy3. Denne programvaren kan du overvåke kompatibel smarttelefoner. En gang installert det oppdaterer GPS plasseringen hver halvtime hvorvidt telefonen er slått av, og den vil fortsette å kjøre i bakgrunnen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com