Hvor å konvertere iPhone til T-Mobile

February 18

Hvor å konvertere iPhone til T-Mobile

Det er mulig å konvertere din iPhone til T-Mobile nettverk. Apple selger nå iPhones i USA utelukkende gjennom AT & T. Det er mulig å kjøpe en iPhone fra en Apple retail store eller en AT & T detaljhandel butikk uten en servicekontrakt. Men vil iPhone fortsatt være låst, slik at du bare kan bruke det på AT & T-nettverket. Du må låse opp iPhone. Ved å følge disse trinnene, vil du kunne bruke Iphone i alle GSM-nettverk, inkludert T-Mobile.

Instruksjoner

• Åpne iTunes. Velg iTunes fra menylinjen øverst på skjermen, og deretter velger «om iTunes.» Kontroller at du har iTunes versjon 9.0 eller senere. Hvis du har en eldre versjon, velg "Sjekk for oppdateringer," og oppdatere iTunes til gjeldende versjon. Koble iPhone til datamaskinen med iPhone datakabelen. Ikke bruk dokkenhet.

• Last ned verktøyet «Jailbreak» for datamaskinen. Den enkleste måten å finne programvaren er å gjøre et Googlesøk etter "Blackra1n." Når programvaren er lastet ned, sørg for at iPhone er koblet til datamaskinen.

• Starte «Jailbreak». En boks åpnes. Klikk boksen som sier, "gjør det ra1n." Klikk "OK". IPhone vil nå bli plassert i gjenopprettingsmodus. Du vil se et bilde av en gutt på iPhone som erstatter vanlig recovery modus skjermen.

• Vent til iPhone å gjenstarte. Når iPhone starter på nytt, vil det være "jailbroken" og du vil se en "blackrai1n"-ikonet på skjermen. Kontroller at iPhone er koblet til et trådløst nettverk. Trykk på "blackrai1n"-ikonet på iPhone-skjermen. Du vil nå bli gitt muligheten til å velge pakker. Velg "Cydia" og "sn0w." Vent til begge pakkene installert. Trykk på "Lukk". Når du har fullført denne prosessen startes på iPhone og du vil merke et Cydia-ikon på skjermen.

• Fjerne AT & T SIM-kortet fra iPhone. Se på toppen av iPhone. Til høyre for hodetelefonutgangen, vil du se et lite hull. Oppslag i hullet fjerne eksisterende SIM-kortet. Sett inn T-Transportabel SIM-kortet i den tomme sporet på din iPhone. Vent i to minutter. Du burde se T-Mobile logoen i øvre høyre hjørne av din iPhone skjermen. Hvis du ikke ser logoen T-Mobile, starte iPhone. Du kan nå bruke din iPhone på T-Mobile nettverk.

Tips og advarsler

  • Sikkerhetskopiere all informasjonen på iPhone før jailbreaking og låse telefonen. Denne prosessen bør ikke slette informasjon på iPhone.
  • Jailbreaking og låse telefonen kan påvirke din Apples garanti.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com