Hvordan bruke Panasonic HVX200

December 17

Hvordan bruke Panasonic HVX200

Panasonic HVX200 er et populært prosumer (mellom forbruker og profesjonelt nivå) HD-videokamera, vanligvis brukes i skudd for TV og web-videoer. Det er HD etterkommer av Panasonic DVX-100A og DVX-100B vanlig videokameraer. Kameraet er laget for lette-av-bruk, så bruker det riktig er nødvendig for profesjonell formål. Dyktige kameraoperatør kan gjøre en anstendig leve med HVX200.

Instruksjoner

• Lade batteriet ved å sette inn batteriet i batteriladeren og koble den til en elektrisk stikkontakt. Batteriladeren indikerer at batteriet er fulladet ved å belyse det grønn lyset på forsiden av laderen.

• Sett inn batteriet i baksiden av kameraet med batterikontaktene vender ned til det klikker på plass.

• Sett P2-kort i kortsporet P2 på baksiden av kameraet. Elektriske kontakter P2 kortet må være vendt mot kameraet, og etiketten på P2 kortet skal være vendt. Kontroller at "skrive beskytte" sporet på kortet er satt til "Off" (kortet vil avdekke en oransje stripe hvis det er skrivebeskyttet).

• Slå av tommelen-bryteren på baksiden av kameraet til "På" posisjon. Trykk på knappen "Åpne" på venstre side av kameraet å popmusikk ut LCD-skjermen. Du bør kunne se en live forhåndsvisning av hva kameraet fanger.

• Still bryteren på venstre for kameraet av linsen til "Manuell". Dette vil tillate deg å fokusere manuelt objektivet ved å dreie fokus ringen foran kameraet venstre eller høyre. Slå igjen gjør objekter ytterligere bort kommer til syne. Snu den høyre gjør nærmere objekter kommer til syne.

• Angi Lukkerhastighet å fange video for ønsket hastighet ved å klikke lukkerhastighet '+' eller '-' til venstre på kameraet, av LCD-skjermen. En rask lukkerhastighet 1/240 er bra for skyting slow-motion-opptakene og krever mye lys, og en treg lukkerhastighet som 1/8 er godt egnet for fotografering i lite lys eller gjør uskarpt effekter. 1/60 er den vanligste lukker innstillingen brukes i videoen.

• Angi Iris ved vrir f-stop foran kameraet mot bunnen. En lav f-stop som f/1.2 eller f/2 er ideell for dårlige lysforhold, og det opprettes også en grunne dybde-of-field (gjør bakgrunnen uskarp). En høy f-stop, som f/12 er bra for utendørs bruk med mye lys. Du kan også slå på nøytral tetthet filter plassert mot fronten av kameraet på venstre for å begrense mengden lys som treffer linsen hvis skyting i full sol.

• Bestemme din skyting format ved å klikke på meny-knappen på toppen av kameraet. Navigere ved hjelp av pilene for å "Skyting innstillinger" og bestemmer din skyting format. Alternativene er 720p/30i, 720p/60i, 620 x 480, 1080i/30i, 1080i / 24p og 1080i/60i. TV er ofte skutt i 1080i / 24p å gjenskape "film-type" se.

• Trykk på den røde knappen på baksiden av kameraet å spille inn et bilde når du har kameraet satt skyte som du ønsker. Trykk på den røde knappen igjen for å stoppe opptaket.

Tips og advarsler

  • Ikke opererer på kameraet i ekstremt kaldt (under 40F) eller varme (over 100F) forhold.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com