Hvordan Unbolt dreiemoment konverter

January 28

Hvordan Unbolt dreiemoment konverter

Fleste av dreiemoment omformere har tre bolter, men det er noen med fire. De fleste dreiemoment konverteringsprogrammer krever en mutter på hver av bolter. Dreiemoment konverter er boltet direkte i flexplate. En løs dreiemoment konverter forårsaker en rattling støy og kan forårsake en sprekk den midtre del av flexplate. Det er lurt å bruke taggete lockwashers for å sikre dreiemoment konverter bolter sikkerheten.

Instruksjoner

• Løfte bilen bruker gulvet jack og stedet jack står under bilens ramme. Senk bilen ned på jack står.

• Fjern dreiemoment konverter dekselet på General Motors og Chrysler kjøretøyer med en kontakt. Ford dreiemoment omformere har ikke en cover så du må fjerne batteriet negative terminalen med en skiftenøkkel og fjerne starteren for å få tilgang til dreiemoment konverter bolter. Hva slags dekning varierer avhengig av forskjellige biler, men det vil alltid være på bunnen av overføring bell boliger. Front-hjuls-stasjonen kjøretøy har en halvmåne flat tallerken holdt med fire skruene.

• Plasser flexplate holder verktøyet på flexplate og presse håndtaket for å slå av flexplate til en av boltene kommer til syne og kan nås godt nok fjernes.

• Plasser en skiftenøkkel på mutteren og bruke en kontakt fjerne bolten. Gjenta trinn 3 og 4 for resten av bolter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com